søndag den 15. april 2012

Weekendglimt

Indtil videre har min søndag været intet mindre end skøn. Den har blandt andet stået på lækker frokost. Kæresten og jeg cyklede ind til byen og indtog en ceasar salad hver på Café Kræz. Jeg fik friskpresset appelsinjuice til, mums.

I fredag havde min storebror fødselsdag. Så efter skole aflagde jeg Tiger et besøg, hvor jeg blandt andet købte noget farverigt gavepapir og matchende gavebånd. Så kunne brormands pakke få en fin indpakning. Derudover faldt jeg for den lille notesbog i neonpink. Hvad den skal bruges til er endnu ikke afgjort, men det skal jeg nu nok hitte på :-)

Jeg købte også denne neglelak i Tiger. Den er meget mere grøn i virkeligheden end på billedet. En ret så forårsagtig og glad skriggrøn farve! Med to lag dækker den okay, men jeg havde (som altid) lidt for travlt, så den fik ikke lov til at tørre ordentligt. Derfor kom der også hurtigt nogle hak i lakken. Men til ti kroner er den go'kendt.


Lørdag brugte vi på at fejre kærestens søster, der blev teenager. Helt underligt, at hun allerede er så stor. Jeg håber også, I har haft en skøn weekend - det har jeg i hvert fald!

2 kommentarer:

  1. Uhm en god salat ser det ud til! Og fine køb :)

    SvarSlet
  2. Salaten var nemlig fantastisk, mums! Og købene er jeg også vældig glad for.

    SvarSlet