onsdag den 25. september 2013

Onsdagens efterårskluns

Her er, hvad jeg gravede frem fra skabet i morges. Og det er egentligt et ret godt bud på et af mine yndlingsoutfits her til efteråret. Jeg følte mig i hvert fald godt tilpas, samtidigt med, at det var afslappet og komfortabelt :-)
Halstørklædet er i uld og fra H&M's herreafdeling. Det er faktisk kærestens, men han bruger det aldrig. Læderjakken er købt brugt på Trendsales og er fra C.C. Company. Cardiganen inden under er en simpel grå strikting, som vist nok er fra Føtex og kun købt i forbindelse med Skanderborgfestival sidste år. Men den er blevet boende i skabet, da den er yderst behagelig! Bukserne er bordeaux med leopardmønster og fra Vila. Mine sko er nye og TOTAL yndlingssko (derfor var jeg også nødt til lige at tage billedet til højre). De er sort-hvid-mønstrede og fra Nike. Jeg forelskede mig i dem den første dag i USA og fik senere på ferien fingrene i dem. De er skønne og passer til mange outfits. Har I også noget yndlingsefterårstøj?

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker uld så iklæder mig gerne det her i efteråret/vinteren. Og måske især cardigans :-)

  Hilsen Line / enjoybeingduen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uld er simpelthen også et überlækkert materiale. Men synes ofte, det er så dyrt. Jeg har dog en sort bluse i rent uld, som jeg købte meget billigt ved H&M sidste år. Og så har jeg set, at Benetton laver nogle uldbluser i fine farver og til en fair pris, så dem overvejer jeg lidt :-)

   /Line

   Slet
 2. Jeg elsker efteråret mht. tøj, fordi det passer så godt ind i den farveskala, jeg har i mit tøjsskab ;) Jeg er en kedelig-frans, der primært går i sort og gråt - kombineret med lidt bordeaux og navy. I dag havde jeg også - som dig - bordeaux og grå på, og synes det var rigtig fint og lækkert efterårsagtigt :) Kan være der kommer et billede af det i morgen :)

  SvarSlet