onsdag den 26. marts 2014

Mad og forårsglimt

Så var det altså tid til at få hældt lidt fotos ud af min telefon og her over på bloggen. Og som altid er det typisk mad og drikker, der er blevet foreviget. Jeg mindes åbenbart de gode stunder gennem mad og drikke, haha.

Dog har der altså også sneget sig et enkelt forårsbillede med. Læderjakken har nemlig været fremme en del gange. At den så er erstattet af vinterjakken igen, da jeg først er hjemme fra arbejde om natten, snakker vi slet ikke om.Lakridsthe og min foretrukne snack for tiden // Smagen af sommer i en lyserød juice nydt i solskin // Rugtortilla med kylling, guacamole, revet gulerod, tomat - virkelig lækkert // Årets første is. Ikke helt skidt // En veninde kiggede forbi til instantkaffe. Der var tilbud på brownies, så vi måtte jo kæmpe os igennem tre, haha // Leoplettet termokrus fyldt med varm kaffe. Foråret forsvandt lidt for en stund // Heldigvis har jeg fået luftet min læderjakke en del gange allerede og solbrillerne. Håber snart, det bliver sådan, jeg smutter på job igen.

Har I også fået forårsfornemmelser? Jeg krydser fingre for snarlig sol og varme, så vinterjakken og vanterne kan pakkes væk én gang for alle. Basta.

1 kommentar:

  1. Lækkert med årets første is, jeg har også forårskuller!

    - Anne

    SvarSlet