onsdag den 18. juni 2014

Den dag negle og kjole matchede

Vi var til min fars fødselsdagsfejring i søndags, hvor det var rigtig lækkert vejr. Ikke nok med, at vi hoppede på cyklerne og fik lidt vind i håret frem for at blive kølet ned af blæseren i Peugeoten, jeg havde også gennemtænkt dagens outfit.

Det er sjældent, at jeg er så tjekket, at jeg farvekoordinerer. Dæleme om det ikke skal dokumenteres og smides op her i blogland. Mintgrøn fik overtaget den dag - og selvom neglelakken knapt er helt præcist samme farvenuance, så synes jeg, det spiller meget godt sammen.
Kjolen er en sommerlig sag fra Zara, som jeg shoppede mig til i Barcelona for et par år siden. Den er dejlig let i stoffet (og jep, den burde være strøget i dagens anledning, men jeg brugte tiden på at lægge neglelak, haha) og har de fineste perledetaljer på skulderen. Dog måtte den gerne have bare en lille smule ærme, der dækker det allerværste af overarmen, men jeg overlevede og har da heldigvis antydningen af en sommerkulør, så jeg ikke blegnede helt i den farvede kjole.

Jeg burde være bedre til at tænke over kuløren på fingerspidserne og dagens kluns. Ofte ender jeg med en neutral neglelak, hvilket også pynter, men farvekoordinering er da lidt overskudsagtigt, ik?

1 kommentar: