torsdag den 1. januar 2015

Pænt og billigt træningstøj

Glædelig 1. januar - hvis man da kan bruge den vending om landets nationale dovenskabs-, fastfoodindtagende og tømmermændsramte dag. Min start på 2015 har nu været ganske god, omend jeg først sluttede nytårsaften omkring halv fem i morges. For at vågne fire timer senere! Trætheden er efterhånden ved at melde sig, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at sove godt og tungt, når jeg rammer hovedpuden senere. Tømmermændene har holdt sig væk, men jeg har alligevel holdt mandens og hans kammerats tradition i hævd og indtaget en McFeast menu samt Chili Cheese Tops.

Til gengæld lavede jeg en fitnessdate med skønne Tine sidst på eftermiddagen. Vi var i øvrigt også ude at løbe 5 kilometer til årets nytårsløb i går. Så vi får da slidt en smule på vores træningstøj for tiden ;-) Og netop træningstøj er noget, som jeg synes skal være i orden. Jeg fik noget rigtig skønt fitness-/løbetøj i julegave i gode mærker. Almindeligvis er jeg for nærig til selv at investere i de helt dyre sager, selvom jeg godt ved, at det ofte er i god kvalitet. Nike er mit ultimative yndlingsbrand, og mit løbesæt fra Adidas er jeg også voldsomt glad for.

H&M gør det ret godt på træningstøjsfronten. Det jeg har derfra holder rigtig fint både farve og pasform, og jeg har absolut ikke en finger at sætte på holdbarheden. Derfor har jeg fundet 22 pæne og prisvenlige ting, som gerne måtte høre til i min sportstaske. Jeg har dog ikke desperat brug for noget nyt, men jeg holder øje med gode tilbud og pæne designs, da jeg gerne vil iklæde mig noget nogenlunde pænt og ikke alt for udslidt, når jeg snører løbeskoene eller kører medlemskortet igennem ved receptionen i fitness. For mig er lækkert træningstøj en stor motivation, og jeg er vild med både det nedtonede og simple og det mere sprælske - gerne kombineret i ét træningsoutfit. Desuden elsker jeg, når der er lynlåslomme i enten bukser eller løbejakke, hvilket der er i flere af nedenstående items.

Går I op i træningstøj? Og har I nogle yndlingsmærker?1/ Træningstights 199 150,- 2/ Vinterløbetights 349 200,- 3/ Træningsjakke 249 170,- 4/ Sømløs træningstop 179,- 5/ Træningstop 80,- (både sort og mønstret) 6/ Løbetights 299 150,- 7/ Løbetights 249 170,- 8/ Løbetights 249,- 9/ Løbehandsker 80,- 10/ Løbetrøje 249,- 11/ Træningstop 129,- 12/ Sømløs træningstop 129,- 13/ Træningstop 80,- 14/ Sports-BH 199,- 15/ Sømløs undertrøje 179,- 16/ Løbetrøje 249,- 17/ Yogatop 99,- 18/ Sømløs yogatop 199,- 19/ Træningstights 179,- 20/ Løbetrøje 199,- 21/ Højtaljede shapingtights 299,- 22/ Træningstop 179,-

4 kommentarer:

 1. Tror jeg skal have mig et nyt sæt løbetøj, men har ikke råd her i januar. Må blive et februar køb - vil gerne gang med løb igen og så er flot træningstøj nemlig motivation :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik løbebukser, løbejakke og en langærmet bluse til at have inden under i julegave. Fik det endeligt afprøvet i går (godt nok to kortere ture på 2 km hver), men hvor er det dog motiverende at hoppe i noget lækkert træningstøj, der sidder godt. Skal også lufte bukserne til Bodypump i aften, haha.

   H&M gør det altså godt med både kvalitet og design på den front, synes jeg.

   /Line

   Slet
 2. Det meste af mit træningstøj er enten Nike, Adidas eller Kari Traa, men jeg synes faktisk, Bestseller er begyndt at lave noget rigtig lækkert træningstøj, som jeg dog stadig har tilgode at prøve :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Min nye løbejakke fra jul er også Kari Traa, og den er edderbrodereme lækker. Jeg har vist også til gode at teste det fra Bestseller, men jeg synes det er så rart, at nogle lidt mere budgetvenlige mærker byder ind på sportstøjsfronten :-)

   /Line

   Slet