lørdag den 3. december 2011

2. og 3. december

Så blev bacheloren afleveret i går. Der fik lidt stress i den til sidst, og vi fik ikke rettet vores projekt ordentligt igennem. Men nu er det afleveret, så nu er det for sent :-) I går aftes tog jeg derfor toget til København, hvor der var afleveringsfest. Det var skønt at drikke shots, fadøl og skinny bitches (en "drink" jeg ikke kendte til, men det er jo bare vodka og danskvand. Lækkert og ikke mindst knap så kalorieholdigt) med en masse glade medstuderende.

Men lettelsen over at have afleveret er slet ikke indtruffet endnu. Jeg sov tre-fire timer inden for de sidste to døgn op til afleveringen, så jeg er godt træt. Så snart jeg kommer hjem fra lørdagshygge hos mine forældre, skal jeg bare sove igennem. Og jeg glæder mig!

2. december var der to fine gaver til mig.

Så skal der bages muffins! Og armbåndet er rigtig fint. Skønne veninder, der køber skønne pakkekalendergaver <3 I dag så gaverne sådan her ud før og efter, jeg flåede det flotte gavepapir af.


Man kan da ikke blive andet end glad for sådan nogle gaver. Og nu her når bachelorprojektet er afleveret, har jeg tid til at læse bogen, og så kunne jeg jo hapse nogle guldkarameller undervejs ;-)

2 kommentarer:

  1. Fine gaver! Og tillykke med den afleverede bachelor :)

    God weekend!

    SvarSlet
  2. Tusinde tak. Ja, så skal forsvaret af den jo bare overstås til januar. Og forberedes her i december ;-)

    Rigtig god weekend til dig også!

    SvarSlet