torsdag den 1. december 2011

Første fine decemberdag

Langt om længe er det blevet december, og det betyder pakkekalendre til mig. To styks, fra to skønne veninder.

Det første jeg gjorde i morges var at hente alle pakkerne ude i skuret, hvor jeg omhyggeligt havde gemt dem for mig selv, så jeg ikke blev fristet til at åbne eller mærke på de mange pakker.

Og så flåede jeg ellers papiret af de to med 1-tal på. Dog nåede jeg lige at nuppe et billede af den fine indpakning :-)
Og få sekunder efter afslørede to lækre gaver sig.

Den fine lille engel er desuden det første, og foreløbigt eneste, julepynt, der har fundet vej til vores lejlighed. Men når jeg har afleveret bacheloropgave i morgen formiddag og fejret det hele natten, skal der helt sikkert ske noget mere på den front!

Nå, en lang dag, nat og tidlig morgen venter med bachelorknokleri. Skøn 1. søndag til alle (åh gud, jeg er træt. 1. december naturligvis..) :-)

4 kommentarer:

 1. Ih, det er lidt hyggeligt at se sin egen indpakning på din blog, haha!
  Godt at det kan bruges :)
  Glædelig 1. december til dig!! <3

  SvarSlet
 2. ps. er du lidt træt? "skøn 1.søndag til alle?" ;)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt skrive under på træthed. Sad på uni til klokken fire i morges, og stod op klokken halv otte i morges :-S

  Og selv glædelig 1. DECEMBER og ikke søndag. Jeg kommer ikke en gang til at se julekalender i aften, hvor er det dog pisse hamrende træls at lave BA altså..

  SvarSlet
 4. Orrk!!!!! :smiley-med-hammer:
  Hvornår er det nu, den afleveres (ja undskyld, det med at huske datoer har aldrig været min stærke side, så selvom jeg sikkert har hørt det en milliard gange har jeg altså glemt det..) :)
  Det bliver så skønt når den er ude af verden!!

  SvarSlet