tirsdag den 26. marts 2013

Min tirsdag

Jeg har i den grad nydt dagen, som jo rent faktisk stod på en ordentlig portion solskin. Skønt! Derfor besluttede jeg at snuppe solbriller på og cykle ind til byen... hvilket endte med en smådyr Vila-affære. Faktisk var jeg primært på udkig efter en forårsjakke, da det er noget af det, jeg allermest mangler i min garderobe. Meeen, jeg mangler altså også hverdagskjoler - nogle, der ikke er for fine, og som kan være en hurtig løsning udenpå et par strømpebukser. Derfor prøvede, og købte, jeg denne kjole. Den kostede desværre 500 kroner, og det er altså lige en tand for dyrt til mig. Egentlig ikke fordi, jeg ikke vil give 500 kroner for en kjole, som jeg kan bruge til både hverdag og lidt finere arrangementer, men simpelthen fordi, at pasformen er lidt skør. Jeg tog den i en størrelse 34, og den findes ikke mindre - alligevel gabte den helt sindssygt omme ved min nakke. Altså når jeg "retter mig op" og skyder skuldrene lidt bagud, så er der et stort "hulrum" der ved lynlåsen (man kan se det lidt på billedet herunder). Jeg købte den dog, for hende i butikken sagde, at det blev bedre, når stoffet ikke er så stift i den længere.

Men kæresten er ikke overbevist om pasformen, og når den ikke sidder rigtig godt fra start, så er 500 kroner altså i den dyre ende. Så den ryger nok tilbage til Vila. Virkelig ærgerligt, for jeg er vild med strukturen i stoffet, at stoffet er kraftigt og de fine "læder"-detaljer. Har ikke set eller prøvet en kjole for nyligt, der var lige så lækker som denne. Øvsus bøvsus!I Søstrene Grene faldt jeg over nogle små chokoladepåskeharer. Dem kunne jeg ikke stå for, så jeg gemte 12 styks i vores baggård og have, som kæresten så måtte på jagt efter, da han kom hjem fra arbejde. Måske morede jeg mig mere end ham, men han syntes nu også, det var lidt hyggeligt (i øvrigt: fordømt, at sneen afslørede mine fodspor, så en del af chokoladerne kunne han se, hvor jeg havde placeret - selvom jeg havde lavet forvirringstaktik ved at gå lidt rundt på må og få i sneen, så vejen til chokoladen ikke var direkte)

 Jeg var først færdig med at ose rundt inde i butikkerne, da klokken var et stykke over frokosttid. Så jeg købte en halv foccacia med hjem fra Mamma's Deli. Det er virkelig et lækkert sted at købe sandwiches, og i dag prøvede jeg en version med kylling, mangocreme, rødløg og ruccola. Jeg plejer ellers at købe med laks, nøddedressing og ruccola. Men denne var virkelig også lækker.

Aftensmaden bød på pitabrød med en masse blandet grønt, tun og dressing. For første gang bagte jeg selv pitabrødene, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg gør det. De blev rigtig gode og luftige. Synes ofte dem man køber kan være lidt tørre/kedelige/triste - men disse var virkelig lækre som nybagte.

Kæresten er taget til træning, så min aften står på stempelkandekaffe under tæppet på sofaen og med fodboldlandsholdet på skærmen. Jeg klager ikke :-)

3 kommentarer:

 1. Ik for noget, men du er tilsyneladende en dag foran alle os andre - det er kun tirsdag ;)
  Fin kjole ellers, og sjovt med påskeharerne og mm må vist også prøve at bage pitabrød snart :)

  SvarSlet
 2. Tak for oplysningen, søde. Og SÅ træls, for jeg havde først skrevet tirsdag, grinte så lidt for mig selv over at have taget fejl af dagen og ændrede det til onsdag :-)

  Ja kjolen er så fin. Kan næsten ikke få mig selv til at bytte den - håber lidt på, den sidder anderledes, hvis den får lov at ligge i posen natten over, haha.

  SvarSlet
 3. Ellers en flot kjole :) men til den pris skal den også sidde godt! Mmm, den sandwich der!! Mums :)

  SvarSlet