mandag den 29. april 2013

Ugens madplan

I går var jeg i Rema1000 og Netto, inden vi tog ud til svigerfar, for at handle ind til denne uges madplan. Det er en simpel madplan, da vi er i København på kærestetur hele weekenden :-) I denne uge skal vi have følgende:

Søndag: Vi spiste hos svigerfar
Mandag: Tunsteaks og bønner, der er ristet i lidt olie, hvidløg og groft salt
Tirsdag: Paprikagryde med kartoffelrodfrugtmos
Onsdag: Oksekødsfrikadeller (med chili, gulerødder, paprika og oregano i) og ovnbagte rodfrugter
Torsdag: Rugbrød med blandet pålæg
Fredag: Vi er i København
Lørdag: Vi er i København
Søndag: Vi spiser i København eller snupper noget nemt på vejen hjem

Jeg handlede for 280 kroner i alt. Det er så inklusiv kaffe, balsam, margueritblomst, frugt, mælk, 200 gr. ekstra oksekød (som skal i fryseren) og lidt ekstra pålæg, hvis vi vil have en rugbrødsmad med til frokost en dag.

Vi kan virkelig se på madkontoen, at jeg laver madplaner og handler ind de steder, hvor der er gode tilbud. Vi nærmer os afslutningen på denne måned, og der er over 1500 kroner tilbage på madkontoen. Hver måned overfører vi 3000 kroner, og når vi så ikke bruger dem, går de jo bare videre til næste måned. Og denne har endda været smådyr, da vi har hentet pizza, tanket benzin, handlet ind til gode grillbøffer, købt lidt i IKEA og lignende, hvor vi har brugt madkortet. Det er skønt med overskud på madkontoen, da vi så bruger det på f.eks. at tage i biografen, boligting, frokost på en café og andre hyggelige ting. Så jeg er motiveret for at fortsætte med at planlægge aftensmaden for en uge ad gangen og handle ind til langt det meste på én gang.

1 kommentar:

  1. Madplaner er kilden til mange sparede penge.

    Jeg har lige gjort op for måneden og vi har brugt 2200 i alt, og vi har endda handlet ind til fødselsdagsfejring og været i Tyskland. Uf, jeg elsker at spare penge ;)

    Jeres madplan lyder nu lækker!

    SvarSlet