torsdag den 23. maj 2013

At last...

My love has come along. Eller, jeg er blevet indehaver af den lækreste læderjakke. Købte den over Trendsales i sidste uge, hvor jeg havde siddet og søgt i flere dage. Jeg fik denne for 750 kroner inklusiv pakkeforsendelse, hvilket er en ganske fin handel :-)

Den er lidt svær at tage ordentlige billeder af med min iPhone, men forhåbentlig giver de en idé om, hvilken lækkerhed, der er flyttet ind på knagerækken. Der står C.C. Company i jakken, men det er altså ikke et mærke, som jeg kender. Naturligvis kom jakken i brug med det samme, da jeg skulle ud på universitetet efter en bog til min eksamensopgave. Den passer ret godt i størrelsen, når man tænker på, at jeg ikke havde prøvet den eller lignende jakker fra mærket. Så jeg er lykkelig for mit læderjakkekøb, og jeg forudser maaange outfits indeholdende den sorte skønhed.Nu skal læderjakken bare "gås til", så den kan blive en smule mere slidt i læderet. Det er fedt, at ens læderjakke kun bliver pænere, jo mere man bruger den (hvis man bruger den almindeligt altså, haha). Mit halstørklæde er fra Moss Copenhagen, skjorten er fra Zara, skoene er i sådan noget quilt-velour og med en skinnende snude fra Primark, leopardnederdelen var med i en tøjpakke, som jeg købte af en veninde (og mærket er klippet ud, så jeg kender det desværre ikke) og så har jeg en af mine yndlingslakker på neglene - Sunset fra GOSH.

4 kommentarer:

 1. Fedt!! Stort tilykke!! Jeg er virkelig meget misundelig!!!!!!

  SvarSlet
 2. Haha, hvor er du sød. Jeg er virkelig glad for den, og du må gerne låne, når vi ses <3

  SvarSlet
 3. Juhuu, jeg vil gerne prøve den!! Og jeg glæder mig meget til vi ses engang, jeg synes virkelig vi skal ses så snart som muligt efter jeg er flyttet! <3

  SvarSlet
 4. En læderjakke er virkelig et af de bedste køb, man kan gøre sig! :) og dette er en virkelig flot en af slagsen.

  Kh Emma

  SvarSlet