mandag den 6. maj 2013

Dagens kluns og ugens madplan

To fluer med et smæk i det her indlæg ;-) Jeg har STORnydt min weekend i København med min kæreste, og jeg skal nok lave nogle indlæg omkring vores tur. Deler det nok op i tre indlæg, så der er et for hver dag. Jeg skal bare lige have sorteret i alle billederne på min mobiltelefon og udvalgt, hvilke der skal med her ind på bloggen.

I stedet vil jeg vise jer dagens outfit, som også har en smule med turen til København at gøre, da jeg købte skjorten derovre. Og så får i også lige denne uges madplan, da jeg lige har bakset den sammen og skal handle ind til den i eftermiddag (når jeg har knoklet med eksamen cirka seks timer mere, aaargh!)

Skjorte: Zara, Nederdel: Moss Copenhagen, Sko: TAXI
Første dag med bare fødder i skoene, jubiii
Jeg er ikke helt sikker på, om vi spiser aftensmad hjemme fredag, da vi skal til noget fødselsdag lørdag. Men ellers kan en af retterne udskydes til søndag eller næste uge :-) Vi mangler en del basisting, så jeg regner med at handle ind for omkring 320 kroner i denne uge. Men så skal jeg også have noget så ophidsende som afløbsrens, dressing, chilisauce og andre eksotiske varer.

Mandag: Kyllingesalat m. avokado, cherrytomater, agurk og parmesanost
Tirsdag: Gulerodssuppe med appelsin, evt. boller til
Onsdag: Spaghetti Bolognese
Torsdag: Spicy tunawraps med avokadocreme
Fredag: Pitabrød med tun og en masse grønt

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se KBH billeder :)

    Fine sko i øvrigt, det er så dejligt med bare tæer i skoene, så er det forår!

    SvarSlet
  2. Jeg havde nemlig nærmest glemt skoene, så de røg på, da jeg fandt dem i kassen i morges :-) Og ja, de bare tæer er helt klart en forårsindikator...

    SvarSlet