fredag den 3. maj 2013

My bag is packed

Jeg er SÅ klar til en hel weekend fyldt med kærestetid. Jeg indløser nemlig min jule- (og til dels fødselsdags)gave i dag. Om lidt hopper jeg på cyklen, mødes med kæresten på banegården og drøner mod København. Nøj, hvor jeg glæder mig :-)

Rygsækken er vist det man kalder godt og grundigt proppet, solbrillerne ligger naturligvis klar, og der er købt lidt bananaer og danskvand til togturen. Hvis jeg nu skulle "komme til" at shoppe lidt derovre, må jeg være kreativ, når det skal transporteres hjem, for der er ikke plads til noget som helst i tasken, haha.

I dag står den på en tur på Strøget og noget god aftensmad. Måske ser vi en film senere på min computer. Jeg har nemlig aldrig set Bjergkøbing Grand Prix, hvilket ifølge kæresten er en stor fejl, så den har vi lånt af hans far, og jeg har kastet den i rygsækken.

Lørdag er det planen, at vi skal på et museum, på Planetariet og måske på kanalrundfart. Hvilket museum vi skal på, er ikke helt afgjort endnu. Jeg vil også lige tjekke ud, om der sker noget fedt i forbindelse med Forskningens Døgn - vi var nemlig til et rigtig godt foredrag om at blive 100 år og aldersforskning på Rådhuset i Odense i går.

Søndag skal vi tjekke ud af hotellet og så ellers tilbringe en masse tid i Tivoli. Vi har faktisk aldrig været i København sammen, selvom vi snart har været kærester i syv år! Og vi har virkelig tit tænkt på at tage derover og tage i Tivoli sammen, så kærestens jule-/fødselsdagsgave faldt lige i min smag :-)

Der bliver nok lidt stille herinde hen over weekenden, men nyd den nu for pokker.

2 kommentarer:

  1. God tur! Og virkelig en god ide med sådan en kærestetur til landets hovedstad :)

    SvarSlet
  2. God tur :) Det lyder virkelig lækkert med sådan en kærestetur!

    SvarSlet