fredag den 21. juni 2013

Skænk mig

... I dag mit daglige brød. Nej, det er en skænk, jeg gerne vil have skænket! Kæresten og jeg har lidt indretningsplaner i stuen, hvor vores fine teaktræsspisebord er flyttet ind for ikke så længe siden. Jeg har i lang tid været træt af vores rumdeler, og nu tror jeg snart, vi tager tyren (læs: rumdeleren) ved hornene og kyler den ud.

Er det bare mig, eller ser sådan en rumdeler lynhurtigt rodet og "barnlig"/ungdomsboligagtig ud? Jeg elskede den, da vi lige var flyttet sammen, og jeg brugte købte selv en mindre rumdeler, da jeg boede et halvt år i Århus. Den fungerer i øvrigt, rigtig dårligt, som skoopbevaring i vores nuværende lejlighed.Jeg synes i hvert fald, at der sker lidt for meget bag vores spisebord, hvor rumdeleren huserer. For mange ting, for mange farver, for meget rod. Så min tanke er, at en eller anden form for skænk måske kan rydde en smule op, haha. Altså et opbevaringsmøbel, hvor vi kan proppe alt vores gejl ind, og hvor der så kan lukkes for en låge, så det ser helt enkelt, ryddeligt og strømlinet ud ;-) Så jeg har været en smule på jagt, men synes ikke at den helt fede løsning er fundet endnu. På den ene side vil jeg jo gerne købe en løsning, der er så billig som muligt (så jeg har råd til anden shopping!) og på den anden side er vi begge nok ved at være så "modne" herhjemme, at vi gerne vil købe noget lidt mere lækkert og langtidsholdbart. Omvendt er det også dumt at købe et møbel, der er skræddersyet til vores lejlighed, da vi nok ikke bor her resten af vores dage. Bum bum, der er mange overvejelser i sådan et bette møbel, hva?

Og så forstår jeg i øvrigt ikke, at man flere steder kun kan købe det som reolsystemer - jeg skal ikke have et overskab med, tak! Måske kan de lokkes til afslag i prisen og så kun sælge underskabet? Andre af dem jeg har fundet er med ben eller ikke tænkt som væghængte, men man kan vel bare lade være med at sætte benene på, og så finde en eller anden måde at få det til at kunne flyve på?! Den ene løsning fra IKEA fås også kun med de blå fronter, hm... Så går idéen om det lidt minimalistiske look ligesom lidt fløjten. Men om det ender med en sort eller hvid løsning, er jeg ikke helt sikker på.

Tror måske, vi må ud og se på nogle forskellige og mærke lidt på dem. Og så skal der måles helt rigtigt op, og ikke bare på min "det-gør-jeg-da-bare-lige-sådan-cirka"-måde. For vores væg bag spisebordet har et lidt irriterende knæk, som gør en væghængt løsning en smule udfordrende.


2 kommentarer:

 1. Jo, en rumdeler kan så hurtigt se rodet ud! Har faktisk længe fortrudt de store rumdelere, vi har haft her i lejligheden men de var jo gode til at opbevare bøger m.v. I den nye skal vi have en lille lav rumdeler, som jeg HÅBER ikke kommer til at se alt for træls og rodet ud, planen er at den skal indeholder bøger og nogle kasser fra HAY.
  Forresten er vi også i tvivl om, om vi skal købe ben til, for jeg synes altså de ben, man kan købe til, er ret grimme... Men ved ikke om det ser dumt ud at den står på jorden uden ben (?!)
  Jeg synes jo Bolia laver de flotteste skænke, men de er også ret dyre, ahem.... Men de har vist 10 procent på alt lige nu. Men held og lykke med indretningsprojektet, glæder mig til at se det :)

  SvarSlet
 2. Ja rumdelere er skide gode til opbevaring, men de ser bare ikke så kønne ud, synes jeg. Håber den lille af slagsen kommer til at fungere i jeres lejlighed, og hvis man pepper dem op med lidt fine kasser, så skal det nok blive godt.

  Vores står på jorden uden ben, og det har jeg faktisk aldrig tænkt over. Men vi skal klart have noget, der kan hænge på væggen denne gang (der er nemlig nogle dumme paneler, som gør, at rumdeleren ikke står helt ind til væggen).

  Bolia har nogle flotte ja, men de fleste er vist nogle, der skal stå på gulvet? Og så er de knaldhamrende dyre. Øv!

  SvarSlet