tirsdag den 11. juni 2013

Telefonminder - Uge 23

Et lille tilbageblik på den sidste uges tid (lidt mere end det, bliver det til i denne omgang). Og som I kan se, har jeg i den grad nydt godt af sommervejret. Det må meget gerne fortsætte lidt endnu. Gerne et par måneder, haha.

Den blålige tekstfarve er lidt svær at læse, men det var den altså ikke, da jeg jeg lavede collagen. Derfor har jeg lige gentaget billedteksten nedenfor collagen, hvor der også er en bette kommentar ;-)


 • Sommermorgenmad: Jeg er virkelig vild med blåbær. Så en morgenmad bestående af A38 med hyldeblomstsmag, lidt havregryn, friske blåbær og et stort krus kaffe er en god start på dagen. Friske bær er for mig smagen af sommer.
 • Chicken Tikka Masala: Endnu en omgang kyllingeaftensmad. Kylling er utvivlsomt det kød, som vi spiser allermest af herhjemme. Jeg kastede mig ud i Chicken Tikka Masala, og selvom det slet ikke lignede det på billedet fra opskriften, så kunne jeg virkelig godt lide det. Det smagte lidt ligesom, når man bestiller lækker indisk take away. Dog tabte jeg nærmest posen med stødte nelliker i, så retten duftede lidt af julebag, haha.
 • Grillaften: På fars dag kom min mor (min far kunne desværre ikke) ind og spiste hos os. Der var tændt op i weberen, hvor kæresten smed en hel kylling på. Og så kunne jeg ikke stå for denne Cola Zero, da jeg handlede drikkelse ind til menuen. Den passede jo perfekt!
 • Sandwich in the making: Et forsøg på at bage sandwichbrød. Billedet er taget lige inden en tur i ovnen. De blev okay, men jeg vil eksperimentere en smule mere med opskriften, da jeg ikke syntes, de hævede ordentligt.
 • 5 kilometer: Brødet skulle bruges til hyggelig picnic, da en veninde og jeg var til kvindeløb. Vi løb hele vejen, hvilket var PÆNT hårdt i det varme vejr. Bagefter stod den på sandwiches, snacks og kold drikkelse. En skøn aften, og årets løbe-t-shirt var faktisk ganske pæn.
 • Sandalvejr: Jeg flashede endnu en gang de hvide stænger i denne uge (og endnu en gang i nederdelen fra Moss Copenhagen, nøj den er et hit!). Denne gang i selskab med nogle af mine yndlingssandaler. Desværre er der ikke sommerkulør på bentøjet endnu.
 • Picnic til frokost: Søndag cyklede kæresten og jeg ud til Hollufgård, som er et skønt grønt område i Odense. Kæresten cyklede til bageren efter sandwich og jeg købte drikkelse og frisk frugt i mellemtiden. Det var skønt at nyde det gode vejr og indtage frokosten i pæne omgivelser.
 • Mere morgenmad: Bare lige for at understrege min blåbærbesættelse. Her til morgen var det A38 Naturel med friske blåbær og lidt vaniljesukker. Mums!
Alt i alt en rigtig skøn uge. Jeg fik ikke lige knipset billeder, men i går var vi ude at spise, da det var min fars fødselsdag. Vi spiste på Olivia Brasserie, som ligger i centrum af Odense. Det er virkelig lækkert, og ikke sindssygt dyrt for tre retters menu af god kvalitet. Desuden var jeg til en times Bodypump i fitness inden aftenens festmåltid, men det tog jeg heller ingen billeder af ;-)

1 kommentar:

 1. Dejlige glimt! Ser ud til du har oplevet en masse hyggeligt :)

  SvarSlet