onsdag den 26. juni 2013

Telefonminder - Uge 25

Endnu en omgang flashback, som desværre er en smule forsinket, da vi jo allerede er godt i gang med uge 26. Og jeg kan se på mine telefonbilleder, at det typisk er mad og drikkelse, der bliver foreviget.. hm. Men det er nu også nogle gode ting, det er blevet til i denne uge madmæssigt. Sidste uge var rigtig skøn, selvom jeg stødte ind i et mindre skybrud og kvaste en jordbærtærte på en cykeltur.


 • Soft ice med lakrids!: Nøj, jeg bliver helt lækkersulten af at kigge tilbage. I starten af ugen var jeg med kæresten i Assens, og vi sluttede besøget af med soft ice. Jeg elsker soft ice, og jeg elsker især soft ice tilsat lakridskrymmel. Mums!
 • Gennemblødt: Onsdag eftermiddag åbnede himlen sig over Odense, og sjovt nok passede det netop med, at jeg havde taget fri fra arbejde. Kjolen, strømpebukserne og toppen (under kjolen) var cirka to døgn om at tørre igen. 
 • Kollegaforkælelse: Hver torsdag er der kage, og torsdag i uge 25 var det mig, der stod for lidt forkælelse til mine kolleger. Jeg kastede mig ud i et stort projekt og lavede hjemmelavede jordbærtærter (med hjemmelavet vaniljecreme, smeltet chokolade, mazarinmasse og hele pivtøjet). Uheldigvis gik bunden ud på en af kageæskerne, som jeg transporterede dem i, på cykelturen. Men den lå heldigvis i min cykelkurv, og den kunne reddes.
 • Pynt i vindueskarmen: Min storebror kom med de fineste blomster, som i løbet af ugen sprang ud og skabte lidt sommerstemning i vores vindueskarm.
 • Zumba- og venindehygge: Fredag stod den på zumba med en god veninde. Jeg kan altså bedst lide at komme i fitnesscenteret, når det både inkluderer motion og venindekvalitetstid!
 • Home alone: Kæresten spiste ikke hjemme, så jeg købte sushi med hjem efter zumbaholdet. Jeg kunne seriøst spise sushi mindst fire gange om ugen, det er SÅ lækkert.
 • På hyldeblomstjagt: Det er næsten en tradition (det er i hvert fald anden gang), at jeg laver hyldeblomstsaft med Tine. Vi gik på jagt ude efter hyldeblomster, og så kom de ellers i en skål med lime, citron, grape, jordbær, en pokkers masse sukker, vand og lidt andet. I morgen har det trukket længe nok til at blive hældt på flasker. Jeg glæder mig til at smage det.
 • Godmorgen: Jeg ved bare, at det bliver en god dag, når den starter med hjemmelavet rabarberkompot. Her i skønt samspil med økologisk A38, namme nam.
 • Vi elsker vort land: Så blev det jo Skt. Hans aften endnu en gang. Kæresten og jeg var i Nyborg for at fejre hans mormors fødselsdag og derefter tog vi ind til Odense. Jeg var sammen med kæresten det meste af aftenen, og vi så det store bål blive tændt på Engen i Odense. Han tog dog hjem tidligere end mig, så jeg mødtes med gode venner og veninder for at danse rundt og skråle med på Joey Moe, som spillede. En rigtig god Skt. Hans aften, hvor vi slap for giga meget regnvejr ved at bruge det meste af dagen væk fra Odense :-)

2 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med dine uge-collager :)

  SvarSlet
 2. Dejlige glimt - nøj den softice ser god ud :)

  SvarSlet