torsdag den 8. august 2013

Telefonminder - Uge 31

Nu er vi godt nok ved at være færdige med uge 32, men det skal da ikke forhindre mig i at smide fire hurtige øjeblikke op fra sidste uge. Ud over det på billederne blev ugen brugt på arbejde, fitness og en Coopertest (sådan en slags konditions-løbe-test-ting). I betragtning af, at vi løb den samme test i min gymnasieklasse i 1.G, hvor jeg stort set besvimede efterfølgende og havde et uhyggeligt dårligt kondital, så har jeg virkelig forbedret mig siden. Det blev til 2,4 kilometer på de 12 minutter, og jeg ligger lige mellem et middel og et højt kondital. Så det er over al forventning :-)


 • Klassikeren: Jep, jeg har fået endnu en omgang softice. Og endnu en gang faldt valget på lakridsdrys. Kender I det med, at man ikke rigtig tør prøve så meget andet? Softice smager jo SÅ godt med lakridsdrys, og jeg vil helst ikke spilde en softice på noget andet drys, hvis det ikke smager lige så godt.
 • Besøgt de søde Zoodyr: Vi brugte bare lige to timer på at hilse på vores små animalske venner. Kæresten har årskort, og jeg kommer ind på mit pressekort. Tjek lige giraffens posering, sådan stod den al den tid, vi betragtede dem. Der var desuden flere dyreunger i Zoo den dag, hvilket altid er virkelig hyggeligt at observere.
 • Mislykket strandtur: Jeg kørte med kæresten på arbejde, og så tog jeg bilen, da han var sat af. Det tog mig seriøst omkring en time at finde en strand (og ja, jeg havde researchet og googlet hjemmefra!). Den strand, jeg havde udset mig, kunne man vist kun komme til, hvis man havde et sommerhus. Jeg fandt i hvert fald aldrig en sti til stranden, og havde ikke lige mod på at vade gennem fremmede folks sommerhushaver. Den næste strand var ildelugtende og uden sand. Den bestod primært af tang og sten. Den sidste strand var dog ganske fin (omend der kun var omtrent tre meters sand, så bølgerne kom ret tæt på). Her lå jeg med lydbog i ørerne, frisk frugt, friske ærter, danskvand og i min nye bikini = virkelig succes! Men det var småkoldt, overskyet og havet havde ikke lækker sandbund. Så jeg kom kun ud at soppe, da jeg virkelig ikke kan klare at træde ud, hvor jeg ikke kan se, om der gemmer sig en krabbe (eller det, der er værre) under tang og sten. Efter lidt over en time kom der et par dryp, himlen var mørk og det så ud til at blive alvorligt regnvejr. Jeg søgte tilflugt i bilen, hvor jeg hørte videre på lydbogen i næsten en halv time. Der var naturligvis næsten to timer, til kæresten havde fri. Ikke lige den bedste strandtur, haha. Det blev i øvrigt aldrig rigtig regnvejr, men det jeg turde ikke tage chancen og lægge mig tilbage på stranden.
 • Striwerne i aktion: Jeg var på stadion med kæresten for at se byens hold kæmpede mod Viborg. Og sørme om de ikke vandt. På mit job er vi flere, der har sat sådan et managerhold med superligaspillere, og så kæmper vi naturligvis mod hinanden. Min viden om fodbold kan ligge på et meget lille sted, men jeg satte alligevel et hold. Og spørg lige, om jeg har ligget nummer 1 siden start - mine mandlige kolleger er ikke så tilfredse. Jeg morer mig virkelig meget over det, da jeg mere eller mindre har sammensat et tilfældigt hold ud fra minimal research. Da jeg så OB spille scorede den ene af mine spillere to mål og en anden scorede et enkelt (og lagde op til et andet). Sådan en solrig sommersøndag på stadion er altså ikke helt skidt.

3 kommentarer:

 1. Hvor er du sej med din coopertest!!! Jeg havde også sygt dårligt kondital i gymnasiet. Det MÅ være bedre nu, men der er stadig meget arbejde for mig :D

  Men du er så sej smukke!!!!

  SvarSlet
 2. Så fik jeg da bare lige en syg trang til en softice! Synes det lyder som en ret sjov strandtur, haha ;)

  SvarSlet
 3. Sikke hyggelige glimt - man skál bare besøge Zoo, når vejret er godt og alle dyrene er ude (:

  - Anne

  SvarSlet