fredag den 16. august 2013

Tøjsavleri

Hold nu magle, hvor er der meget drønlækkert kluns derude. Kender I det med, at når man absolut ikke har råd, så vrimler det med fristelser overalt der ude i den farlige (web)butiksverden. Det værste er, at mange af tingene her på collagen er rigtig meget uden for mit nuværende budget. Der er dog også nogle items, som er SU-venlige og pænt realistiske. Jeg savler i hvert fald videre over tingene på collagen...


- Kjolen med det fineste harlekintern er fra Stine Goya og på tilbud til 800 kroner. Jeg er dog lidt i tvivl om den dybe ryg, som man dog ikke kan se billedet.
- Læderjakken har jeg endda prøvet på, og det gjorde den ikke mindre attraktiv. Jeg har bare ikke liiige 1500 kroner til en læderjakke, da jeg jo allerede ejer en af slagsen. Men den her er jo lys og fin...
- Gestuz-kjolen har rigtig fin struktur i stoffet, som man ikke lige kan se her. Igen er der en dyb ryg på spil. Den står til 600 kroner på en webshop, men er vist udsolgt.
- Modström laver rigtig fine ting, og jumpsuitet er slet ingen undtagelse. Det hedder Manga og koster 750 kroner.
- Så er vi i billig-genren! 100 kroners lækkerhed i form af draperet nederdel fra Vero Moda.
- Jeg overvejer kraftigt at afprøve en bodystocking, da jeg ofte har blusen/toppen i et par højtaljede jeans eller proppet ned i en nederdel. Bodil hedder denne fine navy sag fra Moss Copenhagen, og hun koster kun 200 kroner.
- Seriøst fin og hammervelsiddende kjole fra Ganni. Prøvede den i København, og den er for vildt lækker! Tyk i stoffet, sidder perfekt, med fint mønster/struktur i stoffet, osv, osv, osv. Desværre har jeg ikke en 1000-lap, hvor der står kjole på.
- Mere Moss Copenhagen. Jeg drømmer lidt om at krybe i sådan en heldragtsfætter, når vi skal flyve i mere end 12 timer for at komme til USA i næste måned. Selma-modellen er uden den store udskæring på ryggen, som mange af de andre modeller ellers har. Det ser virkelig fint ud, men det er da sjældent vejr til lange ærmer, lange bukser og så et gigantisk udsyn til ryggen!? Nå, men for 450 kroner kan Selma indtage min garderobe, og så er består hun endda af 17% uld.
- Jeg er stadig vild med leopard. Og jeg er stadig vild med vinrød. Derfor er Malou fra Moss Copenhagen en skønhed i mine øjne, og prisen på 380 kroner er da til at overkomme.
- Collagens eneste farverige og festlige indslag. Jeg kunne ikke stå for printet, som ledte mine tanker lidt hen på Yvonne fra Olsen Banden, haha. Jeg synes, kjolens snit ser yderst flatterende ud, og den kan fiskes hjem fra Vero Moda for 260 kroner.
- Er det tydeligt, at jeg er lidt glad for Moss Copenhagen? I hvert fald har jeg allerede to af deres draperede nederdele, og jeg skambruger dem. Derfor tænker jeg også, at Isa her på billedet kunne være en god investering. Godt nok er prisen 20 kroner over de andre, men til gengæld er der tale om en uldudgave af en af mine absolutte garderobefavoritter. Isa kan byde på 17% uld og en pris på 220 kroner.
- Gengangeren fra Ganni. Oh yes, jeg ville aldrig i mit liv kunne vælge imellem den perfekte basiskjole i sort eller navy. Tænk lige, hvor nem den her kjole er at style til enhver anledning. Men nej, jeg har heller ikke en 1000-lap ekstra, hvor der står navyudgaven på. Desværre. 

4 kommentarer:

 1. Jeg drømmer også om Stine Goya kjolen - bare den version uden den dybe ryg :)

  SvarSlet
 2. Men så er det i oversize, ik? For den pasform mangler jeg lige 20 cm til at kunne bære ;-)

  SvarSlet
 3. Det er den, der hedder "particule".

  SvarSlet
 4. Åhha', jeg er også ved at falde i svime over alt det lækre tøj og det udsalg, der nu er tilbage. Men det går ikke - der skal spares op til efterårsferien. Men fristelser er der nok af (;

  - Anne

  SvarSlet