onsdag den 14. august 2013

Telefonminder - Uge 32

Lidt billedspam fra mit liv i sidste uge. Tre af dagene var jeg sammen med skønne veninder i hovedstaden, så det bærer collagen naturligvis præg af. Og der ud over har jeg stadig en ting for sko - jeg får seriøst aldrig nok! Som altid fyldte mad også en del af mine minder fra uge 32, haha. Enjoy.


 • Skodforelskelse part 1: Ups, der sneg sig lige et "d" ind i teksten. Men bagefter ville jeg ikke lave det om, da det rent faktisk er skod at være forelsket i noget, som man ikke kan få med sig hjem. Jeg prøvede skoene her i H&M, og jeg er helt vild med dem. Tænker også, de kunne bruges til et evt. bryllup ;-) De er i lyst-/nudefarvet wanna be skind, og så er hælen perfekt solid og tyk nok til, at man ikke vælter rundt på dem (lige med det samme i hvert fald). Plateauen gør også, at de er til at holde ud for fusserne. Og nej, mine fødder er ikke überrynkede, men jeg havde haft sandaler med snøre på hele dagen inden besøget i butikken.
 • Yndlingsstart: Det er såre simpelt. Yoghurt, blåbær og hakkede mandler. Så kommer jeg altså godt fra start en tidlig morgenstund. Inklusiv et kæmpe krus kaffe, naturligvis.
 • Hallo from Turkey: Lidt ingredienser direkte importeret fra sydens sol. Min veninde havde det med hjem som tak for havepasning, mens hun solede sig og nød ferien i Tyrkiet. Jeg fik desuden også en olivensæbe, som ifølge sælgeren kan bruges til alting (som shampoo, i håret, til ansigtet...) Jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i at teste, om han havde ret.
 • Skoforelskelse part 2: Det er jo ikke til at holde ud. Mine fødder er forholdsvis fede/brede. Og disse tøsede sandaler sad umiddelbart rigtig godt uden at klemme diverse steder. De er desuden i ægte læder og med en drøn smart velcrolukning, så størrelsen om anklen kan tilpasses. Det bedste af det hele er, at de er sat ned til 99 kroner. Farven afskrækkede mig dog en smule, selvom jeg synes, den er feminin, sommerlig og fin. Kæresten var dog ikke imponeret, da jeg viste ham billedet. Så de blev på skohylden, selvom de også var der dagen efter, hvor jeg kiggede i butikken igen.
 • Suppen jeg kunne spise altid: Min absolutte favoritsuppe. Tomatsuppe og med et twist af gulerødder, friske basilikumsblade og så med en ordentlig klat creme fraiche eller mascarpone i. Mums!
 • Togtid: Torsdag aften foregik til at starte med på et DSB-sæde. Og i selskab med en tung weekendtaske. Heldigvis var der skønne trunter i vente, så jeg overlevede.
 • Trioen samlet om en pizza: Den stod på god mad og god vin i selskab med mine allerbedste legekammerater i hovedstaden. Og vi fik i den grad vendt verdenssituationen, forfra, bagfra og fra siden. Kvalitetssamvær, siger jeg bare.
 • Den kunne godt bo hos mig: Den famøse shoppingtur, som jeg beskrev i sidste indlæg bød også på denne kjole. Den er fra kombi-butikken med Vero Moda, Only, osv. på Strøget. Den sad godt, var i silke-agtigt stof og kunne snildt tones ned til et hverdagsoutfit med et par Converse. Puha, hvor var jeg fristet!
 • Punch og vin i godt selskab: Fredag aften stod den på indflytterfest hos den ene af mine veninder. Vi startede ud med at sippe punch, som var farligt velsmagende, og lidt rø'vin. Natten endte på en bar med en kendt TV-kok som en af gæsterne, på det lokale kebabsted og med dagens omgang falafel... Nummer to...

2 kommentarer:

 1. Tak for nogle hyggelige dage, smukke! :)

  SvarSlet
 2. Skønne glimt!

  Jeg er også allermest fristet til at shoppe når jeg ikke må... For hel... det er så træls ;)

  SvarSlet