søndag den 1. september 2013

Når man er mere end lykkelig

Jeg har fuldstændigt glemt at vise jer dette billede, og fortælle jer en smule om det hele. Måske siger billedet i virkeligheden mere end nok, men jeg er verdens lykkeligste og heldigste.

På vores syvårsdag friede kæresten til mig. Jeg gik noget nær i chok, for jeg havde ærlig talt slet ikke set den komme. Men det var chok på den gode måde, der hvor man mister følelsen i benene og bare mærker hjertet hamre derudad med 117 kilometer i timen. Selvfølgeligt sagde jeg ja, for der er ingen i hele universet, jeg hellere vil tilbringe min tid og mit liv med en netop ham.Planlægningen er vi ikke kommet forfærdeligt langt med, og for jer er det nok også bare kedelige detaljer. Men helt kort regner vi med et sommerbryllup (helst i 2014 og ellers i 2015) med 50-60 gæster, en god fest til ud på natten, lækker mad, smukke omgivelser og bare en dag, der oser af rar stemning og kærlighed. Jeg glæder mig. Og samtidigt er det seriøst noget af et projekt at planlægge. Er I klar over, hvor mange detaljer sådan et bryllup indebærer?! Det havde jeg dælme aldrig skænket en tanke. Heldigvis er det planlægning af den allerbedste og mest yndlingsagtige slags, fordi det er en særlig og skøn dag, vi sammen er i gang med at skabe.

Så hvis der ind i mellem sniger sig lidt bryllupsævl ind her på bloggen, så ved I nu, hvorfor :-) Og hvis I kender til noget eller nogen, som er alletiders idé til et bryllup, så læg endeligt en kommentar. Alle forslag er velkomne. Det er så sjovt at surfe rundt efter inspiration og gode idé til den fineste dag i mit liv.

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig allerede til brylluppet ;)

  <3

  SvarSlet
 2. Iiiiiih! Tillykke :) Bare kom du med bryllupsindlæg, jeg elsker den slags - på andres vegne. Selv er jeg sådan en "vi tager på rådhuset og spiser en masse kage bagefter", fordi jeg ikke kan lide at en hel dag skal dreje sig om mig. Har svært nok ved at få mange gaver til jul og kan godt tude over det, fordi jeg ikke magter alt den opmærksomhed.. Så hvis jeg skulle giftes ville det blive en lang tudetur ;) Lidt skørt egentlig?

  Men ja, fyr bare den af med bryllupsindlæg :)

  SvarSlet
 3. STORT tillykke. Vil gerne følge med i bryllupsplanlægningen.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det nye smykke (;

  - Anne

  SvarSlet