lørdag den 19. oktober 2013

En lille madplan

Den kommende uge er præget af en helt særlig dag, nemlig ham den skønnes fødselsdag. Det kommer til at strække sig over et par omgange, så jeg har ikke skulle trylle så mange aftensmadsretter op af hatten til denne madplan. Det er egentlig rart nok med en lidt anderledes uge, og så er fødselsdagsfejring jo typisk lig med rigtig lækker mad, boller, kage og godt selskab :-)

Søndag: Pulled pork i hjemmebagte burgerboller, med coleslaw og pommes fritter til. Kæresten står for aftensmaden, og så laver jeg nok nogle grøntsagsstænger, så vi også får lidt sundt.
Mandag: Ovnbagt kyllingefilet, rodfrugtmos og ovnkartofler
Tirsdag: Rodfrugtsuppe med bacondrys og hjemmebagte grovboller
Onsdag: Kylling i kokos (med inspiration herfra)
Torsdag: Kæresten har fødselsdag og skal spille kamp. Så han må vælge menuen, hvilket han ikke har gjort endnu. Og det bliver nok noget ret nemt, da han skal dyrke sport.
Fredag: Kærestens nærmeste familie kommer til aftensmad, som svigermor kreere. Kæresten har valgt spare ribs med pommes fritter og salat til. Og en pæredessert.
Lørdag: Hele hytten fyldes af fødselsdagsgæster til boller og kage. Hvis vi bliver sultne om aftenen spiser vi nok nogle rester fra fredag.

Madplanen tager i den grad udgangspunkt i, at Rema1000 kører med økologiske "Bland-Selv-Rodfrugter" for fire kroner pr. halve kilo. Det er et godt koncept (i kampen mod for meget madspild), som jeg værdsætter meget. Derfor skal vi både bruge rodfrugter til en omgang mos og til en suppe. Jeg elsker efteråret og dets lækre råvarer. I morgen skal der handles, og det bliver (som altid, haha) i Rema1000, Netto og Fakta.

Jeg er dog ret meget i tvivl om, hvad vi skal finde på til i aften. Har I nogle gode bud?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar