lørdag den 2. november 2013

1. de... nå nej, november

Så gik der vist juleri i den. Sagen er den, at kæresten skulle spise sig overmæt i pulled pork og drikke special- og juleøl med nogle gutter. Og som sendt fra himlen skrev Tine til mig, om vi skulle ses fredag aften. Det kan I dælme tro, vi skulle!

Nu var det jo J-dag, hvilket jeg også var ude at føjte til med Tine sidste år. I år besluttede vi dog at lægge lidt roligt ud med nisseøl og risengrød. Så duftede det da lidt af jul (i hvert fald af kanel!). Planen var at se aftenen lidt an, og om vi orkede at bevæge os ud i en hær af blinkende bagdes, letpåklædte nissepiger, lidt for berusede ungersvende i blå nissehuer og andre lækkerier. Den korte historie er, at et magtede vi ikke rigtigt.I stedet stod den på nisseøl, ovnbagt risengrød med en god smørklat, kanel og sukker, et par juleøl blev det også til og en pose pebernødder, som vi dog aldrig fik taget hul på. Vi blev vist væltet mæthedsmæssigt omkuld af grød, øl, bland-selv-slik og peanuts, inden vi nåede til de små julede nødder.

Rigtig glædelig 2. november, jeg håber I hyggede jer bare en snert af lige så meget, som jeg gjorde i går. Og at I ikke har alt for ondt i hovedet efter de farlige julebryg. I øvrigt kan den hvide X-mas fra Royal anbefales - og de beskriver den selv som en øl med sødme og charme, hvordan sådan noget charme så end smager.

4 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! Tror snart jeg vil have risengrød ;)

  SvarSlet
 2. Pragtfuldt - jeg fik også risalamandel, bridgeblanding, glögg, juleskum og mandariner igår til præjulehygge hos mine forældre :D

  - Anne

  SvarSlet
 3. Risengrød er virkelig en yndlingsspise. Og så snart kæresten ikke spiser hjemme, kommer det på bordet :-)

  Præjulehygge lyder virkelig skønt! :-)

  /Line

  SvarSlet
 4. Tak for en hyggelig aften :)

  SvarSlet