tirsdag den 5. november 2013

Pynte pynte pynte

Okay, okay, okaaay. Jeg er altså ved at glæde mig ret så meget til jul. Ikke bare til gaveræset og den gode mad selveste juleaften. Jeg glæder mig til hele julemåneden, til al den hygge som december indebærer. Tændte stearinlys, gåtur i snevejr, pakkekalender fra to skønne veninder, et minijuletræ i stuen, lyskæder i folks træer/buske/vinduer, en frygtelig masse kager, julekalender i TV... Jeg kunne blive ved.

Egentlig ville jeg bare vise jer noget af det pynt, som jeg virkelig godt kunne se pryde vores lejlighed i år. Det er alt sammen fra webshoppen Nordhjem, hvor der er virkelig mange fine ting. Også selvom det ikke lige er den julede kategori, man er interesseret i. Priserne er altså også helt fair for langt de fleste ting, og flere af juletingene er faktisk sat ned. Skal I tilføje lidt til kassen med julepynt i år? Jeg kunne nu godt finde på det!

Jeg overvejer at at lave en topstjerne ala den på collagen selv. Synes den er lidt sjov og anderledes. Og så vil jeg gerne have nogle fine ornamenter til minijuletræet - og der er flere rigtig gode bud med på collagen. Dip Dye julekuglerne er jegogså en smule vild med i deres sarte farver. Nu må vi se, om noget af alt det her ender med at skulle være med til at sprede julestemning sammen med resten af  Gertrud Sands (læs mit) pynt og filigran i vores lille hjem, når december står for døren.

2 kommentarer:

 1. Der er mange fine juleting. Selvom jeg synes det er lidt for tidligt, så kan man ikke lade helt være med at tænke på hvilke fine juleting man skal have op i år ;-)
  Hilsen Line.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er svært at lade være. Og jeg har købt de fineste porcelænsduer i Rema1000 i dag.

   Må max. købe én ting mere til mit minijuletræ og måske én ting til lejligheden. Har sååå meget i forvejen ;-)

   /Line

   Slet