tirsdag den 10. december 2013

Bløde, hårde, store og små

Min ønskeseddel fylder mere end fire sider i Word, haha. Så jeg har altså slet ikke taget alle ønskerne med her på collagen. Dog ville jeg lige vise jer et udpluk som inspiration, så I kan nå at putte noget af det på jeres egen ønskeseddel, hvis  I bliver fristet. Eller købe det til nogle af jeres kære, som måske ikke har så lang en ønskeseddel :-)


1. Øjenskyggepalette fra Urban Decay / 2. Taske fra Decadent / 3. Flowerbomb parfume fra Viktor & Rolf / 4. Kashmirtørklæde fra CSHMR / 5. Gellack Startkit fra Depend / 6. Øreringe fra Line&Jo / 7. Miss Dior Chérie L'eau parfume fra Christian Dior / 8. Ekstern harddisk fra LaCie / 9. Støvler fra Billi Bi / 10. Neglelak fra OPI (ikke en specifik farve) / 11. Neglelak fra Essie (ikke en specifik farve) / 12. Læderjakke fra Zara / 13. OSIS+ Dust it fra Schwarzkopf / 14. Bukser med uld i fra Moss Copenhagen / 15. Renseprodukt fra La Roche-Posay / 16. Brætspillet Idiotkundskab fra Kylskåpspoesi / 17. Kjole fra Alexander Wang (sort eller grå) / 18. Dagcreme fra Vichy / 19. Contrast krus i forskellige farver fra Royal Copenhagen

Jeg er helt igennem vild med jul. Og jeg er naturligvis også kæmpefan af juleaften. Det er en af de allerbedste aftener på året, hvis I spørger mig. Gaverne er, selvom det måske er lidt halvforbudt at indrømme, jo en stor del af aftenens og forventningens glæde - både at få dem og give dem. Jeg elsker begge dele. Kæresten og jeg holder jul sammen, og vi skiftes til at være ved vores familier. I år skal der danses om juletræet og kæmpes om mandlen med min familie, hvilket jeg selvsagt glæder mig meget til.
Nå, men jeg håber altså ikke kun på store og/eller hårde pakker. Hos mig er både bløde, runde, store, smalle, hårde, brede, købte, hjemmelavede, små, billige eller dyre gaver mere end velkomne. Jeg har ønsker i alle ender af pris- og størrelsesskalaen, så alles budget kan være med.
Min ønskeseddel er helt simpelt et dokument på min computer, som jeg opdaterer efter hver jul og fødselsdag. Så sletter jeg de ting, som jeg har været så heldig at få. Løbende gennem året tilføjer jeg ønsker, hvis jeg falder over noget, som jeg godt kunne tænke mig. Min ønskeseddel er derfor en ret dynamisk størrelse, der udvikler sig gennem hele året og derfor indeholder en hel masse blandede godter, som jeg alle går og drømmer om, savler over eller virkelig mangler.

Har I også en laaang ønskeseddel, eller er I blandt de beskedne med få ønsker?

2 kommentarer:

  1. Super lækre gaveønsker, smukke!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Jeg håber også på at en enkelt af tingene (eller flere, haha) finder vej under det juletræ, som jeg danser om :-)

      Slet