onsdag den 29. januar 2014

Det er en kold tid...

... Som vi lever i lige for tiden! Men det forhindrer mig altså ikke i ind i mellem at smide mine ellers så højtelskede læderluffer og knipse lidt med min telefon, omend det sitrer og troner i fingrene på grund af frosten. Elsker at fange hverdagsglimt, hvilket jo egentligt også er hele eksistensgrundlaget for min blog. Der behøver ikke at være action konstant eller følelsesudkrængende og meget dybe indlæg i ét væk. Nogle gange er det rart bare at få tømt lidt ud i sit fotoalbum og give et indblik i sin hverdag.

Så uden yderligere introduktion eller forklaring kommer der lige ti af de seneste billeder fra min telefon, som jeg havde lyst til at dele med jer.


 • Jeg har spist en drønlækker sandwich i selskab med en god veninde. Den var med hummus, grillet kylling, grillet peber, salat og rødløg. Mums!
 • Sådan ser vask ala hovedstaden ud. Har aldrig været i et vaskeri og vaske, der har altid været vaskemaskine i kælderen, hvor jeg har boet. Det her er heller ikke et "almindeligt" vaskeri, men det ligger i en bygning for sig selv, og vi er en del boligblokke, som bruger det. Lidt sjovt at prøve sådan nogle kæmpe industrimaskiner. Vi snakker ikke om, at jeg ikke fik vasket tøj herovre, før første gang kæresten var på besøg, så han kunne sætte sig ind i det og forklarer mig, hvordan sådan et monstrum fungerer ;-) Før slæbte jeg vasketøjet med hjem til Odense.
 • Jeg leger en del med make up for tiden. Og jeg elsker at kunne se lidt fremskridt i mine ellers yderst sparsomme evner ud i den verden.
 • En smidig og lækker grovdej blev smækket sammen på en fridag. Den fik lov at hæve, mens jeg nød et lækkert karbad.
 • Det blev til grove gulerodsboller, som var en del af frokosten. Med laks, avokado, løg, salat og hytteost. Det kan altså anbefales.
 • Har sendt en sød veninde, som har det lidt svært, en lille hilsen. Godt nok kun et billede af et postkort, men det er tanken, der tæller, ik?
 • Trods sne og kulde havde jeg smil på læben. I sidste uge overraskede jeg nemlig kæresten, som jeg skrev om i et tidligere indlæg herinde. Så selvom jeg frøs og havde 2,5 timers transport for at komme på job, så var smilet som klistret fast i mit ansigt.
 • Aner ikke, hvad der er med popcorn for tiden. Men jeg er kæmpe fan! Denne gang nød jeg dem til filmen Op. Den er helt bestemt god, men vil til enhver tid foretrække den på originalsproget.
 • En arbejdsdag, hvor jeg først skulle møde klokken 16 kræsede jeg lidt om min morgenmad. Det blev til bananpandekager bestående af banan, mælk, æg, lidt salt og havregryn. Havde jeg haft blåbær, så var de kommet på.
 • En iskold men meget fin vintermorgen, hvor jeg gik gennem den park, der ligger lige bag min bolig. Der er altså noget ubeskriveligt fint, stille og smukt over sådan et hvidt snelag.

1 kommentar:

 1. Lækre glimt, laksesandwiches er bare altid et hit - mmh..

  - Anne

  SvarSlet