lørdag den 25. januar 2014

Fristelser fra H&M

Der er eddermame mange fine ting og sager inde på H&M's webshop for tiden. Jeg kunne uden at blinke klikke alt på denne collage hjem og byde det mere end velkommen i mit tøjskab, min make up pung eller mit skoskab. Faktisk kunne jeg godt snart trænge til noget mere og nyt fitnesstøj, omend jeg ikke besøger fitness herovre, hvor jeg bor nu. Men jeg vil gerne komme forbi noget oftere, når jeg er hjemme ved kæresten - og hvem ved, måske finder jeg motivationen herovre også. Faktisk har jeg fundet to YouTube-videoer, som man snildt kan træne til hjemme på stuegulvet. Så er lidt nyt, farverigt og lækkert træningstøj altså godt forsvares.

Det gik også op for mig, da jeg så collagen igennem, at jeg er tiltrukket af især kjoler for tiden. Intet nyt under solen der, men jeg er åbenbart stadig på jagt efter den perfekte hverdagskjole. Som også kan geares lidt op og bruges i et festligt lag.Den sjove lyserøde dims til tyve kroner er en poleringsting til neglene. Den har fire sider, og når man filer på ens negle med dem, så skulle de blive jævne, fine og ikke mindst få glans. Når jeg en dag (gud ved hvornår!) er færdig med at pille og bide i mine negle, så skal jeg have anskaffet mig sådan en.

Lidt hverdagsglimmer i form af et iPhonecover kunne altså også være et rart indslag. Det ville cardiganen nederst i mohair og skoene i læder dælme også. Okay, det hele er fint og flot. Jeg har bare ikke råd til det hele, desværre :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg er altså ret fristet til at købe den grønne kjole. Den er bare SÅ fin!!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også fin, synes jeg. Med draperinger og det hele. Er bare i tvivl om, hvornår jeg ville bruge den - udover til familiefester og lignende :-)

   Slet
 2. Så mange fine ting, jeg kan bare ikke købe noget af forårstøjet - da ingen af modellerne med talje lige er så perfekte til mig for tiden. Hvad blev der af empire snittet hvor der er plads til gravide maver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det ville nok være en dum investering med for meget forårstøj, når maven vokser og vokser :-) Haha, du må på jagt efter det forsvundne empiresnit!

   Slet