fredag den 21. marts 2014

Mega mussel... By me

I går havde jeg den hyggeligste aften i selskab med søde Tine. Vi havde tilmeldt os et Royal Copenhagen arrangement, der blev afholdt i Inspiration i Odense. Jeg er vild med Royal Copenhagen, og det kan tælles på en hånd, hvor få ting, der ikke gerne måtte træde ind over min dørtærskel og indfinde sig i vores køkkenskabe (hvor der dog desværre er pladsmangel og ikke ligefrem tomt). Meget af vores eksisterende køkkenværk ville jeg dog gerne ofre og erstatte med Royal Copenhagen. Jeg elsker både mega mussel, musselmalet, halvblonde, hvid riflet, elements, prinsesse- og mågestellet. Drømmer om at kunne mikse vores mega mussel tallerkener med en masse andet fra nogle af de andre stel.

Først og fremmest var bordet super fint dækket. Naturligvis temmelig domineret af Royal Copenhagens design, som blev brugt til frugtfad, slikskål, kaffekrus, vaser og andet. Så var stemningen ligesom skabt, og vi kunne vælge en plads ved det lange bord. Der lå en tallerken ved hver, og så blev vi introduceret til porcelænsmaling af en rigtig dygtig malerinde, der har haft sine fingre og penselstrøg med i uendeligt mange Royal Copenhagen produkter. Hold nu magle, hvor fik jeg lige respekt for det håndværk! Især da jeg selv sad med de to pensler i hånden og det umalede lærred (den rå tallerken) foran mig. Mine streger blev ikke heeelt lige og knivskarpe, og min hånd var slet ikke rolig nok. Heldigvis var der blyantstreger at gå efter, men det var altså småsvært alligevel.

Jeg har samlet lidt billeder fra i går, så I forhåbentligt kan fornemme, hvordan aftenen løb af stablen.
Desværre kan jeg ikke vise det endelige resultat frem endnu. Sådan en tallerken er nemlig igennem en del processer og ikke bare sådan lige til at snuppe med hjem og stille på frokostbordet efter malingsfasen. Den skal blæses, glaseres og brændes. Om cirka tre uger skulle den dog gerne være at finde her på matriklen. Jeg er spændt på, hvor nemt det er at se, hvilken tallerken, der er hjemmemalet, når den står sammen med sine seks søskende. Jeg spår at min tallerken vil kunne gå som 5. sortering eller noget lignende, haha.

3 kommentarer:

 1. Det må bare have været så skægt, at få lov at prøve. Er selv kæmpe RC nørd, men mine kreative evner rækker vist ikke dertil :D Samler selv på 9 af stelene, og skulle jeg selv have malet dem, ville det ikke være en ligeså smuk samling jeg stod med :p

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det var en rigtig sjov oplevelse. Det krævede ikke de store evner, da der var prikker og streger at male efter og en professionel maler at spørge til råds :-) Jeg ønsker også snart at kunne blande flere stel sammen. Vi har kun tallerkener i mega mussel ind til videre.

  SvarSlet
 3. Det var sådan en hyggelig aften. Glæder mig til at hente vores tallerkener og se resultatet her i eftermiddag! :)

  SvarSlet