fredag den 6. juni 2014

Shopperier i maj

For hulan da også, hvor månederne æder hinanden. Eller er det bare mig? Jeg synes jo lige, jeg har skrevet om min, stort set ikkeeksisterende, indkøb i april. Og nu er jeg så på den igen med majudgaven.

Inden vi tog til Berlin, var der ikke det store at berette om på shoppingfronten. Det er der i og for sig stadig ikke, men der kom dog en smule med hjem. Og havde det ikke været for den sure butikstrunte, var der nok også kommet lækre Birkenstocks med hjem.

Vi brugte næsten en hel dag i Berlin på shopping, da jeg rigtig gerne ville i Primark. Der ligger dog ikke en butik i det centrale Berlin indtil d. 3. juli, hvor der åbner en på Alexanderplatz. Så vi begav os ud i den, der ligger i den sydvestlige del af byen. Her blev det til nogle få køb, og resten af dagen havde jeg ikke lyst til at bruge nogle af mine køb fra shoppinglisten på noget af det, jeg fandt. I Mango fandt jeg ellers nogle lækre og billige læderballerinaer, men de var for lyserøde i tonen til at være perfekte, så dem lod jeg stå. Den her liste har altså virkelig fået mig til at blive kræsen og skrue heeelt ned for impulskøbene.

Maj 2014 - 1 køb, 0 (1) fejlkøb, 1 basiskøb, 3 erstatningskøb = 1 (af de 30 items)
Forbrug: ca. 145 kroner og 0 kroner i porto

Deodorant fra Palmolive, købt i Netto, 10,- (Erstatningskøb)
Øjenbrynsblyant fra Primark, ca. 11,25,- (Erstatnings-, og muligt fejlkøb)
Quiltet bumbag fra Primark, ca. 52,50,- (Erstatningskøb)
Hvid bh fra Primark, ca. 26,25,- (Basiskøb)
Sports-bh fra Primark, ca. 45,-

Priserne er på tingene fra Primark, og dermed månedens samlede forbrug, er angivet som cirkatal, da jeg har omregnet fra euro.

Øjenbrynsblyanten fejler som sådan ikke noget. Farven kunne dog matche min hårfarve en smule bedre, hvilket jeg ikke kunne forudse i butikken, hvor der ingen testblyant var. Den er nemlig en tand for rødlig, men ved forsigtigt brug og i kombination med andre øjenbrynsprodukter er den ganske fin. Jeg har nemlig brugt min ene nuværende øjenbrynsblyant op, så jeg manglede en ny. Tasken er en erstatning for en cross over, der er mange år gammel efterhånden. Den er så småt begyndt at gå i stykker og være slidt op, så den trængte jeg til at erstatte. Og jeg elsker allerede den quiltede sorte mavetaske (som dog ryger over skulderen i stedet for om livet)

Har I fået købt noget godt for nyligt? Jeg snuppede et par sandaler med hjem fra H&M's børneafdeling i dag, som jeg lige skal overveje, om er et køb på listen værd. Giver mig selv en uges tid til at tænke over det og evt. returnere dem.

5 kommentarer:

 1. Skal vi ikke se dine køb? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg stemmer i. Frem med sagerne! :)
   Og så må jeg sige, jeg er virkelig imponeret over din evne til at holde så godt fast i din shoppingliste. Det ville jeg ikke kunne.... slet ikke i Berlin. Du er sej! :)

   Slet
  2. Trine og Bex: Jo, I skal se sagerne. Tænker bare, at det kommer i mit Berlinindlæg fra den pågældende dag :-) Er i gang med det, men det er slet ikke færdigt endnu.

   Jeg er altså også virkelig ofte på grænsen til at tænke "Fuck den skide liste, nu shopper jeg amok". Men siden 30. april er der ikke tikket penge ind på kontoen, så det gør helt naturligt, jeg holder igen :-)

   Slet
  3. Sheisse.. hvordan kan det være?

   Slet
  4. Jeg tjente jo på fuldtidsjob januar - april i dette år, mens jeg var indskrevet på universitet. Og der er et loft for, hvor meget man må tjene, selvom man har frasagt sig SU, da man er indskrevet som studerende.

   Så hvis jeg måske vil have et studiejob eller noget under specialet, skal jeg have to måneder uden SU eller noget :-)

   Slet