søndag den 9. november 2014

Lidt fra min ASOS-liste

Funktionen "Save for later" bliver brugt flittigt, hver gang der klikkes ind forbi ASOS' webshop. Og efterhånden bugner den liste altså. Denne gang har jeg været omkring nyhederne på siden og tilføjet følgende ting til min "det-kunne-jeg-virkelig-godt-finde-på-at-klikke-hjem"-liste.

Kender I det med at gemme alverdens fine og flotte ting på webshops? Og får I så nogensinde købt det hjem? Det er faktisk sjældent tingene ender med at flytte ind herhjemme, for det meste forbliver de på listen på hjemmesiden, og pludseligt har jeg glemt alt om dem igen. De få ting, som jeg så ikke kan få ud af hovedet, eller som jeg konstant tjekker, om er udsolgt i min størrelse, de kan blive klikket hjem efter lang tids overvejelse.

Der er sneget sig lidt af hvert med på dagens collage. Lige fra høje stiletter til Fjällräven-jakke - min smag favner tydeligvis bredt, haha.

1. Sko // 2. Jumpsuit // 3. Jakke // 4. T-shirt // 5. Hue // 6. Skjorte // 7. Jeans // 8. Jakke // 9. Nederdel // 10. Sko  // 11. Bluse

Jeg er allermest fristet af t-shirten, skjorten og huen. Det er ret klassiske ting, som jeg nemt kan se inkorporeret i min garderobe. Jeg mangler i den grad overdele, synes jeg. Og skjorten er en tilpas blanding mellem en basisting, der går til det mest og alligevel med lidt print og "spræl" i. Huen havde jeg ikke lige forestillet mig i navyblå i første omgang, men det vokser altså lidt på mig, og det hele behøver jo ikke at være gråt og sort :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar