torsdag den 20. november 2014

Min ønskeseddel: Dullegrej

Jeg elsker, elsker, elsker jul. Alt hvad der bare dufter af jul og december er gennemført godt i min verden. Og selvom gaverne juleaften udgør den mere materialistiske del af det storstilede arrangement, så er de nu en gang en del af årets bedste aften, og derfor er er en ønskeseddel naturligvis helt uundværlig.

Kan jeg ikke lige så godt krybe til korset med det samme? Som I nok kan se er dette kun udgaven, der inkludere diverse dullede cravings. Det er så absolut ikke det eneste, jeg ønsker mig. Bare rolig, så skønhedsfokuseret er jeg ubeskriveligt langt fra. Til sidst kunne jeg dog konstatere, at min ønskeseddel i år ikke kunne præsenteres i ét samlet indlæg (læs: den er intet mindre end seks Wordsider lang!), og jeg har derfor inddelt den i fire temaer. Dullegrej, Mode, Accessories og Bolig & Blandet (det bliver ét indlæg, da der ikke er overvældende meget i de kategorier).

Så here it goes. Min version af årets dulle- og skønhedsønsker.


1. En af mine yndlingsdufte, som det er længe siden, jeg har ejet (kan ikke finde link) // 2. Endnu en yndlingsduft af de lidt tungere slags. Jeg er vild med den krydrede og blomstrede duft // 3. Naturlige og hverdagsbrugbare læbestifter, her er det Twig fra MAC og Lavendar fra Nilens Jord, som bare er eksempler på, hvad jeg forestiller mig  // 4. Afdæmpede og gerne matte øjenskygger til hverdagskrigsmalingen, her er det Omega fra MAC som et eksempel // 5. Jeg elsker neglelak! Færdig basta. Og jeg ønsker mig i rødlige eller brunlige/grålige toner. Her er det Soul Session fra Rimmel, Cute As A Button fra essie, Size Matters fra essie og Rouge Cancan fra L'ORÉAL // 6. Hårprodukter er noget af det, som jeg meget sjældent gider punge ud for selv. Men jeg elsker volumeprodukterne og dem til farvet hår fra Aussie // 7. De her øjenskyggepaletter er vist lettere velkendte i skønhedshjørnet af blogland. Og jeg er ser mange muligheder for fine afslappede og mere dramatiske looks med Naked 2-paletten og Naked 2 Basics-paletten   // 8. Lidt dullerier fra apotekets hylder. Sådan nogle produkter får jeg aldrig investeret i selv, men jeg elsker, når de fylder på badeværelseshylden herhjemme. Det er deodorant fra Vichy, dagcreme fra Vichy og en 3-i-1 rens fra La Roche-Posay // 9. Silver shampoo skulle fjerne det gule skær, der kan være i farvet hår. Jeg har lyse striber i mit hår, og selvom den gullige farve på ingen måde er slem, så er jeg nysgerrig på den sølvagtige eller kølige effekt, som denne shampoo efter sigende skulle give // 10. Lidt volume i form af hårpudder til mit fine, skandinaviske (læs: flade og småkedelige) hår // 11. Sort eyeliner med filt tip er et must have herhjemme. Andre eyelinertyper kikser helt for mig // 12. Neglelakkens verden er stadig lidt ny for mig, så jeg er nysgerrig på de forskellige top coats fra essie, blandt andet Let it shine og No chips ahead // 13. Verdens bedste mascara - uden sidestykke - er High Impact Curling Mascara fra Clinique // 14. Det ligner måske ikke neglelak, men det er det. Det er en ny formular, der med påførsel af den medfølgende top coat skulle holde lang tid og få den flotteste glans. Her er det Forever Burgundy og Keep Magenta // 15. Jeg mangler gode make up børster, og derfor står Bobbi Brown Full Coverage Face Brush, den lille kabukibørste fra Nilens Jord og Trendy Mineral Brush fra M.COSMETICS på ønskesedlen

Indrømmet, så har min ønskeliste måske taget lidt overhånd. Jeg er typen, der har et dokument på computeren, som jeg tilføjer flere og flere ting til i løbet af året. Efter min fødselsdag og jul renser jeg så ud og får slettet det, som jeg har været så ovenud heldig at rage til mig. Jeg er ret god til at skrive ting, særligt de dyrere og mere luksuriøse af slagsen, på listen efterhånden som min trang til dem opstår. Derfor krymper min ønskeliste sjældent, tværtimod. Til mit forsvar er der links til det meste, hvilket også udgør en god procentdel af de seks computerskrevne sider, haha.

Ordet "ønske" skal altså bøjes i neon og råbes ud af en megafon. For jeg er naturligvis udemærket klar over, at jeg ikke kommer i nærheden af at få alle mine ønsker opfyldt. Så ville jeg jo også være på bar bund til februar, hvor jeg fylder år. Men julegris ind til det allerinderste som jeg er, så synes jeg, at ønskesedler er helt igennem hyggelige og rare. Det er da rart at forestille sig, hvilke lækre ting og sager, der mon gemmer sig under juletræet til mig i år. Og så er sådan en collage jo også tænkt som inspiration til jer, der måske ikke får slidt lige så meget som undertegnede på tastaturet, når ønskerne skal nedfældes.

Farvel her fra dulleland. Krydser I fingre for nogle skønhedsprodukter under grantræet i år?

2 kommentarer:

 1. En Nilens Jord mascara er på listen, men for en gangs skyld er der ingen parfume på, da jeg næsten lige har fået. Men åh, da jeg lige snusede Touch Of Pink den anden dag overvejede jeg at smække den på alligevel ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det en mascara, du kender i forvejen? Og er den god? Jeg sværger til den på min ønskeseddel. Men er naturligvis åben for at prøve nye :-)

   Jeg har parfume på som en fast bestanddel. Simpelthen fordi det er så dyrt, at jeg aldrig selv går ud og køber det. Og hvis jeg har en i skabet, der ikke er brugt op, så gemmer jeg bare den nye og tager hul på den, når jeg løber tør for den igangværende. Men jeg er ret parfumekræsen, og ikke ret mange dufter er et hit hos mig. Kender ikke lige den, du nævner.

   /Line

   Slet