mandag den 3. november 2014

Prik prik prik

Neonfarvet, pink og prikket. Det var den dims, der med min allerbedste vilje sneg sig i indkøbsvognen under dagens madplansindkøb i Rema1000. Jeg faldt allerede for den prikkede sag i ugens tilbudsavis, og særligt over prisen på 20 kroner. Det synes jeg er en helt igennem fair pris for fint telefonpynt.

Lyset på billedet er, som I helt sikkert allerede er opmærksomme på, virkelig skidt. Men hvad pokker skal man stille op klokken 21.00 i en lejlighed, hvor der ikke ligefrem er proppet med lamper?! Billedet er i øvrigt taget med min iPhone, jep hverken 4S, 5S eller den nyeste iPhone 6. Det har naturligvis også en vis indflydelse på billedkvaliteten. Nå, men dette og andre glimrende (som i glitter og glimmer, haha) covere fås altså til en billig mønter til både dem, der er lidt bagud på elektronikfronten som undertegnede og til dem, der har en 5 eller sågar 5S :-)


Jeg har normalt slet ikke noget cover på min telefon, og den har altså levet i bedste velgående siden foråret 2011. Har I cover på jeres? Jeg har aldrig rigt følte, at der var behov for den ekstra beskyttelse. Og det skal også straks understreges, at finhedsfaktoren og den neonpink prikkede overflade var de tungest vægte på overvejelsesvægtskålen fremfor telefonens sikkerhed, da jeg købte coveret.

I virkeligheden er det mere klart og "skarpt" i den pink farve, og som det måske ikke ses så tydeligt på billedet er resten transparent. Er slet ikke i tvivl om, at det vil pryde min telefon i et godt stykke tid. Kan det ikke også lidt ligne en omgang sne, der daler? Det er vist kun et spørgsmål om ens fantasi og temperaturen på julebarometeret ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke tal på de gange, hvor min telefon er gledet ud af min hånd eller lomme, og direkte ned på asfalten "face first" så at sige, hvor jeg bare har måtte holde vejret for at vende den om - men coveret har reddet den HVER gang. Så et siliconecover med lidt kant er uundværligt for en klodshans som mig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig også tabt min meget over de 3 år, den har været i min varetægt. Der er en smule slået af i siden på det i aluminium, men ellers fejler den intet og har aldrig været smadret. Men hvordan hjælper det cover du nævner på skærmen? For det sidder vel omme bag på og ikke foran skærmen? :-)

   /Line

   Slet
  2. Coveret omslutter hele bagsiden af telefonen, men går også foran med en lille kant og niveauforskel, som altså gør at den ikke falder så direkte ned på skærmen, når man taber den :)

   Slet
  3. Orv hvor smart. Sådan et må jeg på udkig efter, når jeg får nok af prikkerne :-)

   Slet