fredag den 16. januar 2015

Hello New York & Hawaii - Bryllupsrejsen

Jeg sitrer af spænding, glæde og forventninger. Manden og jeg drager på småforsinket bryllupsrejse, kærlighedsferie eller hvad man skal kalde den slags. Om lidt over et halvt døgn sidder jeg i flyet mod New York. Og som om det ikke var nok at gense og opleve den lækre by på ny, så drager vi efterfølgende til Hawaii - nærmere betegnet Big Island og Maui.

Kufferten er næsten færdigpakket. Det holdt hårdt at nå det hele her op til afrejsen, for jeg havde lykkelig glemt, hvor meget praktisk, der gemmer sig i sådan en kærlighedstur. Veksling af penge, rydde op i lejligheden (så man ikke kommer hjem til rodebutik med klamme, rådne ting i køkkenet), vaske uanede mængder tøj, sortere i ens tøj og pakke det vigtigste. Oven i hatten fik jeg i går tilbudt en freelanceopgave, som jeg har været på i dag. Så i stedet for i ro og mag at få styr på det hele, var jeg med toget i morges til Lyngby og først hjemme igen ud på eftermiddagen. Det meste af aftenen er gået med at skrive artikler, se håndbold og sporadisk smide lidt ting i kufferten og håndbagagen.


Vi er efterhånden klar, og mon ikke en god lang nattesøvn ville være en god idé, når vi allerede bliver hentet af svigermor klokken 07.20 i morgen tidlig. Hun kører os ind til banegården, og så begynder en lang rejse mod New York. Nøj, hvor jeg glæder mig til at ankomme til vores hotelværelse i morgen aften. Vi har bestilt bord på en restaurant i nærheden, så vi ikke skal bruge alt for meget energi på at trave gaderne tynde efter aftensmåltidet. Og så vi ikke bliver oversultne, for jeg er absolut intet rart væsen, når jeg er i madunderskud og desuden har rejst i mange timer. Så det er nok en fornuftig beslutning med booking på en nærliggende restaurant, som i øvrigt ser lækker ud og har en cheesecake på menukortet, som jeg nok ikke kan modstå.

Med andre ord, så glæder jeg mig til at nyde min mand, USA, snevejr (det skulle det blive på mandag) og få dage efter over 20 graders solskin, storslået storby og ubeskrivelige naturoplevelser. Så hvis der er lidt stille herinde, så er det blot fordi, at jeg fra i morgen nyder bryllupsrejsen og suger oplevelserne helt ind.

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det fantastisk!!! Hav en uforglemmelig bryllupsrejse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det levede bestemt op til at være både fantastisk og uforglemmeligt :-)

   /Line

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak. Vi havde en rigtig, rigtig, RIGTIG god tur!

   /Line

   Slet
 3. Jeg håber, I har en fantastisk tur!! Jeg er meget misundelig (på den gode måde ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man roligt sige, at vi havde. Helt igennem fantastisk :-)

   /Line

   Slet