lørdag den 28. februar 2015

Nyt, svensk kapitel

Hele formiddagen er gået med fejringen af min 27 års fødselsdag. I aften står den på lækre bøffer og lidt vin med manden, mine forældre og min bror. Jeg mangler så absolut intet på fejringsfronten. Når vi en gang har sunket maden, slået lidt mave, hyggesnakket et par timer, og vi er hjemme igen, står den på pakning.

Jeg føler, at jeg lige har pakket kufferten ud og stillet den tilbage i skuret efter vores bryllupsrejse til USA og Hawaii. Men nu skal kufferten, og jeg, allerede igen på nye eventyr. Denne gang er det mod de svenske horisonter. Manden skal forske i Sverige i tre måneder, så fra på mandag skal han bo der. Karakteren fra mit speciale er endnu ikke dumpet ind i min digitale brevkasse (så jeg er i princippet stadig studerende), jeg har ikke et fast job, og jeg vil helst ikke undvære min mand. Så i morgen meget tidlig (i omegnen af klokken 05 - gaaab) starter vi den lille sølvgrå automobil, indtaster en svensk adresse på GPS og begiver os nordpå.

I første omgang er jeg der halvanden uge, da jeg skal hjem til et gratis kursus, jeg har tilmeldt mig. De næste tre måneder kommer til at være en pærevælling af Danmark og Sverige. Og jeg har absolut intet overblik over, hvornår jeg opholder mig hvor. Planen er, at vi planlægger det løbende, hvornår vi er hvor. Manden forsøger at komme hjem nogle weekender ind i mellem, og jeg bestræber mig på at rejse op til ham, når jeg har plads i kalenderen.

Så jeg starter mit liv som 27-årig med at smutte mod udlandet. Faktisk har jeg aldrig været i Sverige, hvilket er ret underligt at tænke på, når det ligger så tæt på. Nu får jeg for alvor muligheden for at opleve lidt af landet. Jeg glæder mig, men jeg er også lidt spændt på det hele.

Det bliver nogle underlige tre måneder, hvor manden og jeg ikke skal bo sammen helt som vi plejer. Mon ikke det bliver både spændende, hårdt, fantastisk, udfordrende og oplevelsesrigt? Det tror jeg.

2 kommentarer:

  1. Først et stort tillykke med dagen :-) og hvor lyder det spændende med den kommende tid! Godt svensk eventyr ;-)

    SvarSlet
  2. Ednu engang tillykke med de 27 år (det er jo ingen alder...) og rigtig god fornøjelse i det svenske! Jeg glæder mig til at høre mere om det svenske eventyr :)

    SvarSlet