lørdag den 13. juni 2015

Lidt nyt til boligen

For nogle uger siden blev manden og jeg enige om, at der skulle ske lidt nyt her i vores hybel. Oprindeligt var det en seng, vi først og fremmest var på udkig efter. Vi vil gerne have en smallere og en model med opbevaring under. Så vi drønede i IKEA (synes næsten det er eneste sted med senge med opbevaring under?!) - og vi kom hjem med alt muligt andet end en ny seng :-) Dog endte vi vist med at være enige om, at det er den her model vi satser på at kyle moneter efter. Det løber altså bare op, når man også skal have nye madrasser, topmadras osv.

I stedet forelskede jeg mig i idéen om at udstyre to af vores fine Y-stole med fåreskind. Så sådan to røg i posen. Jeg synes, de giver sådan lidt hyggelig hulestemning. Og så gør de stolene endnu bedre og blødere at sidde i.


En anden presserende boligløsning var til vores kaotiske skosituation. Før havde vi en rumdeler med plastikkasser i, hvor fodtøjet så bare var klemt ned i. Plastikkasserne gik efterhånden i stykker, og man havde intet overblik over sin (store) skosamling, når de lå hulter til bulter i en rumdeler. Desuden var der typisk 5-10 par smidt tilfældigt på gulvet. Vi købte derfor denne skoreol. Den kan virkelig rumme mange sko! Der står minimum 18 i beskrivelsen, men alene i mine to skuffer har jeg omkring 20 par. Vi er ikke længere ved at snuble over sko på entrégulvet, og reolen giver et meget bedre overblik over, hvilke sko, man har. Den er koster til gengæld også tusinde kroner, hvilket jeg ikke synes er heeelt billigt for et skomøbel - men den er pæn og meget funktionel.

Plakaten hænger i soveværelset. Vi har købt den i Sverige på en af vores ture ind til Stockholm. Både manden og jeg faldt lidt for den, og så er den et godt minde om vores ophold i nabolandet. Vi manglede bare en ramme, hvilket IKEA naturligvis var leveringsdygtig i. Jeg valgte en aluminiumsfarvet, da jeg tænker, den vil spille godt op imod den hvide og enkelte seng, som vi regner med snart at købe.


Sidst, og faktisk også mindst, røg der to miniorkidéer med hjem. Jeg er en klovn til at holde liv i mine blomster, så i stedet køber jeg nogle nye med hjem, når jeg besøger IKEA. Denne gang blev det nogle små gule. Nu må vi se, hvor længe de står og pynter i vindueskarmen, før jeg formår at tage livet af dem ;-) Det giver altså lige lidt ekstra til et rum med levende planter, så jeg vil forsøge at passe lidt på dem.


3 kommentarer:

 1. Fine fornyelser! Vi har også købt ny seng i dag i Ikea, der er 20% på mange senge for tiden med Ikea family kort - er lille sparetip ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har tilbudshajen i mig allerede luret ;-) Vores seng står op af en radiator og under en vindueskarm, så det begrænser os meget ift. sengegavl, som hurtig bliver for høj. Hvilken model har I købt?

   /Line

   Slet
 2. Vi købte en der vidst hed Tarv ller sådan ;-) 20% er jo ikke så lidt!

  SvarSlet