lørdag den 17. oktober 2015

Lørdagens links

Sååå' det eddermugme blevet lørdag igen. Denne gang får I endda serveret ugens links rettidigt - hvabehar? Tiden er, endnu en gang, fløjet af sted den sidste uges tid. Som jeg nævnte i sidste indlæg, så har manden afleveret sin afhandling i den forgangne uge, hvilket naturligvis har fyldt en del. Der har dog også været tid til en masse bloglægning, da jeg har holdt lidt fridage og leget efterårsferie.

Jeg har udvalgt seks skønne indlæg, der endnu en gang kommer vidt omkring rent indholdsmæssigt. Menuen lyder denne gang på alt fra botox og studenterhybel til shoppingguide, hår, efterårsplaner og indretning af soveværelset. God fornøjelse!


Johanne skribler løs om make up på bloggen "Jo's Makeup Blog". Hun har i den grad styr på, hvad der sker inden for sit felt. Det indlæg, der særligt fangede mig i denne uge var et om botox og hendes tanker omkring at ændre på sit udseende og "snyde" sig yngre. Læs med lige herSussi, der er den ene af indehaverne af denne blog har skrevet super brugbart indlæg om Berlin. Indlægget fangede dels min opmærksomhed, fordi jeg elsker Berlin, og virkelig drømmer mig tilbage dertil, og dels fordi jeg elsker shopping. En lille, overskuelig shoppingguide over byen var derfor på min liste over yndlingsindlæg fra den forgangne uge. Jeg glæder mig allerede, til del to af indlægget. Kig med her, hvor del et gennemgås.
Mette er en af de tre inspirerende boligblogger bag "homesick", som er en af mine yndlings indenfor interiørkategorien. Særligt dette indlæg af en lille, men yderst lejlighed gjorde indtryk. Personligt ville jeg nok tilføje lidt farvesplash her og der, men de grå, hvid og sorte toner fungerer rigtig godt i denne bolig. Få et kig indenfor i den kun 33 kvm store lejlighed her.Thea deler ti ting at bruge de kommende måneder og efterårsstunder på. Jeg er selv kæmpefan af den slags lister og delte en lignende over, hvad jeg gerne vil med efteråret her og specifikt efterårsferien her. På Theas liste er blandt andet museumsbesøg, kokkerering, Tivoli og langsomme morgener. Se hele listen og kom i godt efterårshumør lige her.Mynthes mor blogger om stort og småt. Det indlæg, jeg har udvalgt, omhandler dog slet ikke Mynthe og livet i øjenhøjde med et barn. Til gengæld handler det om inspiration til indretning af soveværelset, som jeg er helt enig i ofte er et rum, der står lidt ufærdigt og småkedeligt hen. Der er mange fine billeder at lade sig inspirere af, og så satte det gang i mine tanker omkring vores eget soverum. Læs indlægget her.


 
 Sandra Beijer er en ret stor (altså ikke fysisk, vel) svensk blogger. Hendes stil er en del anderledes end min, og alligevel faldt jeg pladask for dette indlæg. Kort og godt, så ser hun tilbage på sit hår/sin frisure i løbet af et år. Det er et anderledes og ret kreativt tilbageblik, synes jeg. Hvis I også vil se, hvor meget ens hår kan ændre sig i farve og frisure inden for et år, så klik lige her.

Som altid er I hjertens velkomne til at anbefale andre læsværdige indlæg i kommentarfeltet. Nyd resten af lørdag aften og ikke mindst søndagen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar