fredag den 1. april 2016

Fem fine kjoler

I går aftes havde jeg lige en lille times mig-tid, inden jeg skulle til et møde. Den time blev naturligvis spenderet fornuftigt - jeg scrollede diverse webshops igennem ;-) Faktisk forsøger jeg at være fornuftig og planlægge min forårs- og sommergarderobe, så jeg ikke ender med en masse unødvendige impulskøb, som jeg aldrig bliver glad for i det lange løb. Efter jeg kørte med en shoppingstrategi i 2013-2014 er jeg blevet meget mere kritisk omkring, hvad jeg køber hjem fra både fysiske butikker og webshops. Jeg holder ikke mig selv lige så stramt fra shopping som dengang, men min tankegang er blevet anderledes, og min opmærksomhed omkring hvad jeg reelt mangler i mit tøjskab, er fortsat skærpet.

Jeg havnede hos envii, hvor jeg faldt pladask for flere af deres kjoler. Især er jeg positivt overrasket over prisniveauet. Ingen af kjolerne på collagen koster mere end 450 kroner. Foråret, og ikke mindst sommeren, indbyder jo til bare ben og fine kjoler. Særligt kjolerne med print ville gøre sig usandsynligt godt tilsat bare stænger og en anelse sommerkulør. Jeg har allerede flere gode kjoler i skabet, men en del af dem er tykke og tunge i det og mere velegnet i efterårs- og vintersæsonen. Jeg har ikke prøvet nogle af kjolerne fra envii, så jeg aner ikke, om de er lette og luftige eller kraftige og varme i kvaliteten.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER


Den lidt løsere pasform er så fin. Det er bare lidt uden for min comfort zone, så jeg tør ikke klikke nogle de tre kjoler (2, 3 og 5) i det snit hjem. Jeg planlægger lidt et besøg i envii-butikken her i Odense, hvor jeg kan prøve alle fem kjoler på. Så jeg krydser fingre for, at de fleste af kjolerne er på lager i butikken.

Min udfordring er nemlig, at jeg er under 160 cm høj (eller rettere sagt lav...), og jeg forsvinder derfor nogle gange i løsere pasforme. Hvis snittet er flatterende, så kunne jeg snildt finde på at købe en eller to af kjolerne fra collagen. Alle fem kjoler er nemlig gode både til hverdag og fest, og de kan dresses op eller ned med høje hæle eller sneakers og blazer- eller læderjakke. En ikke alt for tyk, men heller ikke gennemsigtigt tynd, kjole med lidt detaljer (print eller peplum) ville passe perfekt ind i min forårs- og sommergarderobe.


2 kommentarer:

 1. Kjolerne er så fine. De er i let stof. Har prøvet dem alle, men de sidder skørt på mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skønt, at de er i et mere let stof. Jeg håber, de sidder godt på mig. Men jeg tvivler! Øv, at de ikke sad godt på dig. Jeg tænker, de nok desværre ikke er designet til sådan nogen som mig på under 160 cm, haha.

   /Line

   Slet