torsdag den 29. juli 2010

Århus looove

Nu er der dælme ikke mange dage, til jeg for alvor rykker til den jyske hovedstad. De fleste af mine ting er flyttet der op, Ikea er rippet for gode tilbud og lækre boligdimser (var afsted igen i dag ;) ), min cykel smutter med mig og min far derop på søndag, nøglen til min Århuslejlighed ligger nu fast i min pung... Puha, det kommer godt nok tæt på nu synes jeg!

Nå, men i går var jeg (trods feber og ondt i halsen) et smut i min nye hjemby. Jeg mødtes med to søde århusianerpiger, og så fløj timerne ellers bare afsted. Det blev til lækker morgenmad på en café, butikskiggeri i laaange baner, forelskelse i utallige shoppingfund, en iskold sodavand, masser af snak, grin og herligt selskab. Så nu er jeg da ikke helt alene i min nye by - da jeg tror, vi alle tre er ret enige om, at dagen var en succes :)

Jeg holdt mig nogenlunde i skindet, og investerede kun i et par øreringe. Men, når lønnen går ind på fredag kunne det da snildt blive til et par yderst delikate støvler (som i øvrigt er sat ned fra 900 til 300, super godt tilbud!), et fint ur, og ikke mindst en "weekendtaske" - jeg er jo nødt til at eje en taske, som kan rumme lidt af hvert, når jeg nok skal tilbringe en del weekender med kæresten i Odense, og jeg er dermed nødt til at slæbe alle mine nyeste indkøb og lækre ting frem og tilbage hver gang.
Og så klæder min gamle slidte efterskoletaske bare ikke hattehylden i DSB-togene ret godt ;)

Nå, men her kommer to billeder af øreringene. De kommer slet ikke til sin ret på billeder, og jeg er altså "all natural" i dag, da det er ferie. Så ingen make up, småfedtet hår og stadig lidt syg.
De er sorte, i plastik og så er de formet som en rose. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem rigtig meget, som "krydderi" til de outfits, som måske lige er spraglede nok til nogle store øreringe, og som alligevel ikke er helt fine nok med de sædvanlige kugleformede guldøreringe :)

3 kommentarer:

 1. Det var i hvert fald en rigtig hyggelig dag :) Og du siger bare til hvis du skal have en kompagnon når du skal "shoppe amok" ;) hehe..
  Og du skal i hvert fald ikke føle dig alene, jeg er altid klar på kaffe, hygge eller hvad det nu måtte være.
  - Rebekka :)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er du sød :)

  Jeg kommer til at benytte mig en hel masse af dit tilbud om selskab. Så er du advaret!

  Glæder mig allerede til at se både dig og Trine igen.

  - Line

  SvarSlet
 3. Det er jeg da kun glad for at du vil :)
  Du burde egentlig få mit nummer da! så vi kan skrive.
  Det sender jeg lige i en besked på facebook :)

  SvarSlet