søndag den 2. september 2012

Random Facts #1

I får lige en pause fra Barcelona, men jeg mangler stadig at fortælle om en del derfra, så det vender stærkt tilbage.

I dag får I i stedet 15 random facts serveret:
- Jeg har ét flyveøre
- Jeg ELSKER karbad, og jeg ligger ofte i mine forældres flere timer af gangen. Hvis jeg bare har blade, reklamer, iskold drikkelse, en smule frugt eller slik og min telefon, så kan jeg dase der uendeligt længe.
- Jeg skiftede min mobiltelefon ud cirka hvert halve år, indtil jeg for mere end et år siden fik min elskede hvide iPhone 4. Den skal ikke skiftes ud foreløbigt!
- Jeg er virkelig dårlig til at gå i høje sko. Ville ønske, jeg var bedre, da jeg er under 1.60 høj :-)
- Jeg er en sucker for hvid chokolade, mums.
- Jeg ville ønske, jeg kunne fremtrylle alverdens lækre ting med min symaskine. Men jeg er stadig på nybegynderniveau.
- Jeg kan spise bland-selv-slik på alle tider af døgnet.
- Jeg småtuder hver eneste gang, jeg ser Forrest Gump
- Jeg maler ind i mellem malerier, det er godt nok længe siden sidst, men jeg kaster mig nok snart over et nyt projekt.
- Jeg kan bruge flere timer på at handle ind til aftensmaden i f.eks. Netto. Skal altid kigge aaalle deres spotvarer og andre lækre sager igennem - og jeg kommer ofte hjem med en del mere end det, der står på indkøbslisten.
- Jeg er vild med neglelak, men jeg er ekstremt dårlig til at lægge det. Og jeg er desværre rigtig vild med at pille det af igen under et døgn efter, jeg har lagt det.
- Jeg bider negle (hvilket ikke gør det nemmere at lægge neglelak)
- Jeg er kæmpe fan af alt, hvad der har med jul at gøre. Og jeg elsker at lave pakkekalender til to skønne veninder (okay, jeg indrømmer, at det også er rart at have 48 gaver liggende klar til mig fra to dejlige damer 1. december)
- Jeg kunne ikke fordrage rugbrød, lige indtil jeg var på efterskole i 10. klasse, hvor det var menuen hver eneste aften. Siden da har jeg spist det :-)
- Jeg sidder virkelig tit på f.eks. ASOS eller H&M's hjemmeside og propper i indkøbskurven uden nogensinde at bestille tingene hjem. Men det føles lidt ligesom at shoppe...

2 kommentarer:

  1. Man kender dig godt, når man ved alt dette i forvejen :)
    Savner dig!! <3

    SvarSlet
  2. Haha, ja jeg har ikke mange hemmeligheder for dig ;-) Men jeg vidste ikke, du kendte til det hele. Jeg må være mere kreativ næste gang!

    SvarSlet