mandag den 8. april 2013

Forårskøb

I lørdags var jeg nede i byen med en veninde og hold nu op, hvor fandt jeg mange lækre ting. Men jeg beherskede mig og købte kun én. Har dog stadig en ting eller to i baghovedet, som jeg går og overvejer lidt ;-)

Cardiganen var sat ned fra 500 kroner til 350 kroner, og jeg føler nærmest, at jeg sparer penge ved at købe den, når den en gang har været dyrere. Utroligt, man kan narre sig selv på den måde gang på gang. Den er fra Modström, og jeg faldt ret meget for den fine farvekombination. Lyset på billederne er ikke så godt, men den er råhvid og med pastelgrønne detaljer ved knapperne, lommerne, forneden og på ærmerne. Den fandtes også i en mørkelilla (uden farvedetaljer) og i en mørkegrå med koral-/pangrøde detaljer. Alle tre var rigtig fine, men jeg synes bare, at denne er så forårs- og sommerfin i farverne, så det endte med at være den, der kom med hjem.

Jeg synes egentlig, at 350 kroner er rigtig mange penge for en cardigan. Men på den anden side er denne i en langt bedre kvalitet, end dem jeg normalt køber. Og så mangler jeg næsten dagligt et alternativ til mine blazerjakker, som jeg bruger som cardigans. Så denne falder på en tør plads i min garderobe, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge den meget - og så er prisen jo ikke helt så slem.
Resten af dagen har jeg nok at se til, og jeg kan allerede strege to ting på min to-do-liste:
- Skrive indledning til eksamensopgave
- Læse videnskabsteori
- Lave madplan
- Handle ind
- Løbe
- Spise morgenmad hos svigerfar (fødselsdag)
- Spise aftensmad hos svigerfar
- Ind til byen med kæresten
- Ringe på et stillingsopslag

Så nu vil jeg tænde den lille grå dyt og få handlet ind til ugens aftensmåltider, og så smider jeg madplanen herinde senere. Skøn mandag til alle!

1 kommentar:

  1. Skøn cardigan. Den er virkelig forårsfin! :)

    SvarSlet