fredag den 19. april 2013

Fredagsglimt

Jeg forsømmer godt nok bloggen lidt i øjeblikket. Men jeg er startet op på et studiejob, som har taget virkelig meget tid her i opstarten, og så knokler jeg med en eksamensopgave sammen med en studiekammerat.

Men i dag har jeg ikke lavet andet eksamensrelevant end et enkelt kvalitativt interview :-) Ellers har den stået på smoothie til morgenmad (med blåbær, jordbær, banan og mælk, uhm!), pink neglelak, som jeg har fjernet igen, da jeg kom til at pille den i stykker og så et afslappet outfit. Jeg har min yndlingsnederdel fra Moss Copenhagen på. Den er i en mørk gråmeleret udgave, og jeg overvejer kraftigt at investere i en nederdel mere i enten bordeaux eller grå, da jeg virkelig bruger den meget - og så er 200 kroner for en fin draperet nederdel ikke galt.

Synes faktisk nederdelen fungerer til det meste tøj, og den kan nemt dresses op og ned afhængigt af anledningen. I dag havde jeg sat den sammen med en lækker tynd hættebluse i rød-/orange-meleret stof fra Nike, tykke strømpebukser og mine bordeaux Converse.

Desuden var jeg også et smut forbi tandlægen, hvilket kostede lidt over 500 kroner. Øv! Og jeg skal derop igen om nogle uger. Men det skal jo passes ;-) Kæresten og jeg har lige været ude at løbe, og inden længe skal vi over og spise ved et vennepar. Så jeg vil hoppe i bad, og måske skal nederdelen også på i aften og dresses lidt mere op med en t-shirt og blazerjakke.

God weekend!

1 kommentar: