mandag den 1. april 2013

Ugens madplan

Påsken er ved at være overstået, og jeg skal snart have handlet ind til den kommende uges aftensmad. Tror dog, jeg kun handler ind til i aften her i dag og så tager den store indkøbstur i morgen, hvor lidt flere supermarkeder har åbent, og jeg ikke skal sparke mig frem i den lokale Fakta ;-)

Men indtil videre skal vi have følgende:


Vi har nogle ingredienser tilovers fra sidste uge, hvor vi hverken nåede at få bulgursalat, kyllingesuppe eller kyllingefrikadeller. Og vi har hjemmebagte grove pitabrød i fryseren, da jeg bagte for mange sidst. Så det har jeg taget udgangspunkt i, da denne madplan skulle laves. Jeg regner med at handle ind for ca. 270 kroner i alt.

Og kæresten spiser ikke hjemme på fredag, så der står den på en af mine yndlingsretter, som jeg meget sjældent får, da han hader det. Jeg elsker risengrød, og jeg elsker, at det er en så nem ret at bikse sammen :-)

1 kommentar:

  1. Okay, change of plans! Fakta var det rene helvede, og man kunne ikke købe et regulært stykke kød, en pakke rugbrød eller en pose gulerødder. Så jeg købte en frossen kylling med hjem, og derfor er madplanen allerede ændret ;-)

    Vi må spise rester i aften i stedet. Og så rykket rundt på de andre retter.

    SvarSlet