torsdag den 18. juli 2013

Billi(g)e Jean(s)

Høhø, virkelig morsom overskrift, ik? Den er i hvert fald dækkende for det, som dette indlæg skal handle om. Der er billige bukser på spil.

Weekday holder udsalg, og en gang i sidste uge slog jeg vejen forbi. De havde Cheap Monday og deres eget mærke sat ned med 50-75%. Jeg har faktisk længe været træt af, at jeg ikke har et par helt almindelige jeans i sort, så jeg prøvede 10-12 forskellige par og endte med at købe to. Det ene par var Thursday-modellen fra Weekday sat ned med 75%, så jeg måtte slippe 63 kroner. Og det andet par var nogle lidt tyndere og mere leggingsagtige sort/grå-jeans fra Cheap Monday sat ned med 50% fra 350 kroner.

Dog sagde ekspedienten, at dem fra Weekday ville give sige cirka et halvt nummer, men at de andre ville give sig en del mere på grund af strækstoffet. Jeg magtede simpelthen ikke at prøve flere bukser, så jeg købte begge par.

Thursday røg i brug med det samme (derfor det småkrøllede udseende på billederne, haha), og de har siddet på mig en del siden. I går prøvede jeg så dem fra Cheap Monday, og de sad helt perfekt - men de skulle altså ikke blive større. Så jeg drønede ind til byen for at bytte dem, og så var bukserne sat endnu mere ned! Dem jeg ville bytte kostede nu kun 80 kroner, men de var selvfølgelig ikke i en størrelse mindre. Og Thursday-modellen var sat ned til en halvtreller. Så jeg købte endnu et par af dem i en mørk denim farve.

Ovenstående kogt ned: To par udemærkede og ikke-lavtaljede (det var næsten alle andre modeller!) jeans for 113 kroner. Det kan jeg vist ikke klage over.
2 kommentarer:

  1. Uh det var billy - noget min indre krejlerjyde kan li' :) Ærgeligt der ikke lige er sådan en butik i nærheden, for så skulle jeg da ned og hamstre jeans!

    SvarSlet
  2. Uh sejt! Måske skulle jeg ind at kigge i morgen selvom jeg ikke helt orker det i varmen. Men jeg har ingen sorte bukser - faktisk har jeg ikke rigtig nogle ordentlige jeans efter mit elskede par fra 5 units sprak :/

    SvarSlet