onsdag den 31. juli 2013

Dagens H&M-ballade

Efter arbejde skulle jeg bare lige kigge lidt i H&M. Hvem forsøger jeg at narre? Naturligvis kom dankortet op af pungen, og jeg kunne ikke stå for to shoppingfristelser. Til mit forsvar har jeg dog to vildt gode argumenter: 1) Der er lige gået løn og SU ind, så lidt må man vel gerne bruge, 2) Begge items er ret basisagtige, så jeg skal nok få dem brugt meget.

Og nårh ja, så kostede de jo ikke alverden. T-shirten gav jeg 80 kroner for og shortsene 130 kroner.

Jeg har virkelig manglet shorts denne sommer. Måske er det dumt at investere i nogle nu, da vi nok ikke har mange flere måneder med over 20 grader hver dag i vente. På den anden side har kæresten og jeg ikke været af sted på sommerferie endnu, og det er ikke så koldt ovre på Vestkysten i USA i september (SHIT, jeg glæder mig!). Så der skal de nok blive brugt, og så lover de jo sygt varmt vejr på fredag. Synes de har en rigtig fin grøn farve, og så er jeg stadig ikke færdig med leopardprint. Dog undrer det mig, at samtlige short i H&M denne sæson har været ultrakorte. Disse er faktisk nogle af de mere anstændige, jeg har prøvet. I det mindste hænger mine baller ikke ud under, haha. Disse går til knap til midten af låret, og ved at sprætte den simple syning op og droppe opsmøget kommer de ned til midten af låret.

T-shirten skal jeg også nok blive rigtig glad for. Jeg roder nemlig ofte klædeskabet rundt i jagten på en overdel, der kan passe til de bukser/den nederdel, jeg nu en gang har besluttet mig for at krybe i. Ofte har mine overdele dog print eller andre detaljer, som gør dem en smule svære at style med underdelene. Derfor er denne lige i øjet, og så er jeg lidt vild med de "nistre" (hvad hedder sådan nogen?!), der er i stoffet. Den er helt simpel uden at være røvkedelig. Selvom den måske kommer til at virke nærmest selvudslettende i sin farve, når jeg ikke længere har en anelse sommerkulør. Den tid, den sorg.

4 kommentarer:

 1. Fine køb! Gotta love H&M :)

  Fedt i skal til USA!

  SvarSlet
 2. Rigtig fine køb!! Og man bliver da aldrig træt af leopardprint, vel? Min besættelse af leo-print kører vist på 4. år and still counting ;-)

  SvarSlet
 3. Nej vent, jeg havde et par leopardstrømpebukser i 2007 jeg var VIRKELIG glad for. Så faktisk er det 6 år :-P

  SvarSlet
 4. Trine: Ja, vi glæder os helt vanvittigt til Vestkysten!

  Bex: Leo holder. Jeg er allerede hoppet i sættet i dag, så det skal nok blive flittigt brugt.

  SvarSlet