tirsdag den 2. juli 2013

Telefonminder - Uge 26

And it's back - telefonminderne. Gad vide om jeg nogensinde formår at få lavet dette indlæg, så det ikke er flere dage forsinket. Men et par dages forsinkelse gør jo ikke minderne dårligere. Faktisk nyder jeg at kigge tilbage i fotoalbummet på min iPhone og finde billeder frem til denne slags indlæg. Så uanset hvor lidt I får ud af mine små hverdagsglimt, så elsker jeg at kigge tilbage på "Ugen der er gået", og de små øjeblikke fra dagligdagen er en af grundene til, at jeg fortsat har denne blog.


 • Stået i alvorlig lang kø: Klokken lidt over syv en kold torsdag morgen. Elgigantens åbningsudsalg. Over en halv times venten i kø for overhovedet at komme frem til selve "køområdet" (som var opbygget som når man venter på en tur i en forlystelse). En blære på randen af at give op. To timer og 45 minutters venten. Helt alene i køen. Dog med mulighed for kaffe, livemusik (den var dog lidt svær at fravælge!), slik, rundstykker med tandsmør og opdateringer af udsolgte tilbud, så man ikke stod forgæves.
 • For at købe denne lækre sag: Jeg tvivlede oprigtigt på, at jeg nogensinde ville komme ind i butikken. Men det gjorde jeg, og jeg købte denne for kæresten. Han var selv på arbejde og kunne derfor ikke stå i køen, men da han pungede ud for den elektroniske skønhed, og vi begge bruger den lige meget, er det vist helt fair, at jeg betalte med knap tre timers ventetid. Hvor jeg i øvrigt heldigvis måtte forlade køen for at besøge toiletvognen. Ingen omkring mig var vist interessede i, at jeg lettede presset på blæren i mit engangskaffekrus ;-)
 • Nydt den lækreste hyldeblomstsaft: En almindelige variant og en med jordbær blev det til. Og de er virkelig lækre. Jeg elsker selv at have lavet saften, og jeg den smager helt igennem perfekt, når den blandes op med danskvand.
 • Holdt en barnlig tradition ved lige: Fredagsslik til mig og kæresten blev det til i denne uge. Dog ikke i selskab med Disneysjov, hvilket ellers havde fuldendt traditionen. I stedet så jeg "Rosens Navn" på iPaden, og jeg havde helt glemt, hvor god og uhyggelig den er. Tror jeg skal tjekke lidt flere film fra TV2 Play ud i denne uge.
 • Loppet: Jeg tog med en veninde til et stort loppemarked ved IKEA, hvor overskuddet går til et velgørende formål. Vi brugte næsten to timer derude, og jeg kunne have købt de første tyve stykker porcelæn. Jeg siger jer, at der var meget fint: sovseskåle, fisketallerkener, små blomstrede kander, lysestager, retrogryder, små krydderiglas, osv. Jeg holdt mig dog i skindet, mens min veninde købte et Poker-sæt til sin kæreste og en stor Peter Plys-bamse, hvor han krammer Æsel.
 • Uldsokker - seriøst?!: Undskyld mig, men der stod næsten juli i kalenderen, og så måtte jeg finde disse uldsokker frem for ikke at fryse. Og selvom de er utroligt fine og hyggelige, så hører de altså ikke slutningen af juni måned til. Basta. Håber snart på noget ordentligt sommervejr i stedet.

1 kommentar:

 1. Sikke en hyggelig uge, du har haft. Jeg tror ikke, at jeg kunne have holdt mig i skindet på det loppemarked! Godt, at jeg skulle til bryllup i stedet ;)
  Dejligt at se, at du kan bruge hjemmestrikken - også udenfor sæson ;)

  SvarSlet