søndag den 13. oktober 2013

Madplan for uge 42

Reklamerne er bladret igennem (dog i onlineversionen) for Rema1000, Netto og Fakta. Det gav lidt inspiration til de retter, der er kommet på ugens madplan. Vi har en genganger, som vi endnu ikke har fået lavet, og så har vi nogle ingredienser, der skal bruges. Derfor skal vi have følgende i den næste uges tid.

Søndag: Vi spiser hos mine forældre
Mandag: Andebryst med bagte rødbeder og hvidkålssalat (hvidkål, gulerødder, persille, valnødder og appelsin)
Tirsdag: Tomatsuppe med fromage fraiche eller mascarpone i og hjemmebagte grovboller til
Onsdag: Svensk pølseret med råkostsalat
Torsdag: Frisk grovpasta med champignon, løg, hvidløg, pesto, squash og madlavningsfløde
Fredag: Grove pitabrød med hjemmelavet falafel, hjemmerørt hvidløgsdip og blandet grønt

Skal I have noget spændende i denne uge? Jeg sidder stadig en smule fast i de samme opskrifter, men i denne uge prøve vi f.eks. svensk pølseret, som vi ikke har fået før. Så lidt fornyelse sker da der ude ved kødgryderne. Jeg regner med at handle ind til ovenstående for 235 inklusiv husholdningsting som shampoo og fryseposer, da vi som sagt har nogle ingredienser på lager - og så ryger der nok lidt ekstra i kurven. Jeg håber dog på at holde mig under 300 kroner for de fem retter. Desuden har vi tre vegetarretter på denne uges madplan, og kæresten har ikke en gang opdaget det ;-)

4 kommentarer:

 1. Mmm, lækker madplan! :P Vi skal bl.a. have flæskestegssandwich, græskarsuppe og citronpasta med svampe i denne uge :)
  Og så slår det mig lige, at jeg har glemt at sige tillykke med forlovelsen!! Så godt indlægget en dag og kom så helt væk fra at kommentere... :/ Hvor er det altså spændende! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mums, de tre retter du nævner lyder lækre! Flæskestegssandwich er i hvert fald et kæmpe hit herhjemme, og det er græskarsuppe også (i hvert fald for den ene af os ;-) ).

   Mange tak, hvor er du sød at kommentere på det. Det er mega spændende at gå og planlægge og drømme. Jeg glæder mig allerede helt vildt <3 Så hvis du har nogle tips eller råd, så fyrer du bare løs!

   Slet
 2. Hahaha, her skal manden også altid overbevises om, at han altså godt kan lide græskarsuppe ;)

  Jeg syntes også, at det var vildt hyggeligt! Jeg havde dog kun 3½ måned til planlægningen - hvilket nogle gange måske var meget godt, haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. De pokkers mænd. Heldigvis kan de snydes ind i mellem ;-)

   Og du har helt ret. Lidt kortere tid ville nok ikke være skidt. Men på den anden side er det rart ikke at forhaste tingene. Vi er bare meget vævende og har svært ved at træffe endelige beslutninger. Men det er hyggeligt at gå med alle tankerne og drømmene - så kan man lige mærke lykken nede i mavsen. I lov' it!

   Slet