onsdag den 1. januar 2014

Gårsdagens kjole

Rigtig godt nytår, kære jer, der klikker ind forbi min virtuelle dagbog :-) Jeg håber, I havde en god aften i går lige efter jeres ønsker - om det så er med dødsdruk, raketaffyringer i ét væk eller med en god film på fjernsynet.

Inden jeg viser jer den kjole, jeg kastede mig ind i 2014 i, får I lige to stemningsbilleder fra i dag. Egentlig har jeg ikke tømmermænd, men jeg er ubeskriveligt træt. Så den står på afslapningstøj med leopardsweatshirt og bukser fra Moss Copenhagen - det kunne jeg altså godt tulle rundt i stort set dagligt. Og var dagens første måltid, som dog først var omkring middagstid, Mac Donalds i selskab med kæresten og hans kammerat. Mac Donalds-besøget er en fast tradition, og dem må man jo ikke bryde.Jeg var på arbejde på Sjælland fra klokken 09 til klokken 17 i går, og så skyndte jeg mig at vende snuden mod Odense. Jeg har aldrig før prøvet at se dronningens nytårstal på et klapsæde i et DSB-tog via en småtvivlsom stream på mobiltelefonen. Men det lykkedes at få signal, og jeg synes, at nytårstalen hører sig til. Det var dog ikke nær så hyggeligt som at se den i godt selskab og et glas bobler i hånden. Kæresten hentede mig på banegården og satte mig af hjemme, hvor jeg så med lynets hast smed kjolen over hovedet, malede mig lidt i ansigtet og steg op i de højhælede. Så jeg ramte årets nytårsfest omkring klokken 20.Et af mine decemberkøb var denne kjole. Købt på ASOS, og mærket er TFNC. Jeg tog den i brug til mine bedsteforældres diamantbryllup anden juledag, og så var den også tiltænkt årets sidste aften.
Den har kostet mig 345 kroner, da jeg købte den med en kode, der gav 20 %. De penge er altså godt givet ud for en kjole, som jeg virkelig føler mig tilpas i, og som samtidigt er festlig. Det passer mig fint, at overdelen af kjolen er besat med pailletter og underdelen er mere afdæmpet. Jeg er også ret vild med scallop-effekten ved pailletkanten, som går igen lige over skøret og for enden af ærmerne.


På ryggen er der en lynlås, som dog ikke går hele vejen op. I stedet lukkes resten med en lille knap, så der er en lille åbning på ryggen. Den er tilpas lille til, at jeg kan holde det ud (normalt har jeg det ret svært med rygfokus, da det ikke klæder mig). Det er nok ikke den sidste fest, kjolen har været til. Jeg stylede den simpelt med høje sorte sko, sorte strømpebukser, lidt krøller i håret og sort eyeliner på øjnene.3 kommentarer:

 1. Den er godt nok fin, kjolen der! (:

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Godt nytår :)

  SvarSlet
 3. Wauw, smuk kjole! Håber du havde en dejlig aften :)

  SvarSlet