tirsdag den 29. april 2014

Lidt lagersalgsfund

Ret spontant mødtes jeg med en veninde til lagersalg inde i København. Det var ferm LIVING, der solgte ud af deres lækkerier. Og det blev afholdt sammen med BeckSöndergaard, men det fik jeg ikke rigtig kigget på. Det var helt klart boligtingene, jeg var mest interesseret i. Kæresten og jeg har nemlig tre puder og et tæppe fra ferm LIVING, og det er nogle ting i stuen, jeg er glad for.

Der var lidt lang kø, da jeg kom. Min veninde var allerede kommet ind, så hun snuppede et badeforhæng til mig, som er det, vi mest står og mangler. Dog endte det ikke med at være blandt de ting, der blev slæbt hjem i en sort sæk.

Mange ting var udsolgt, da jeg endeligt gjorde min entré i det overproppede (med mennesker!) lokale. Men der var stadig en del gode ting at komme efter, synes jeg. Havde vi haft en brændeovn, så havde jeg håbet på en af deres fine kurve til opbevaring af brænde/aviser. Sådan en varmende har vi dog ikke i lejligheden, og kurvene var også rippet, da jeg kom ind.

I stedet endte jeg med at købe det på billedet øverst til højre: en pude, tre pudebetræk (de kvadratiske passer til de puder vi har i forvejen) og et sæt med tre dåser. Og jeg kom af med 400 kroner i alt. Når man tænker på, at pudebetrækkene normalt ikke sælges separat og en pude med betræk normalt koster 400-500 kroner, så var det nogle fine fund. Det er så ekstra bonus, at kæresten gerne vil finansiere halvdelen ;-)Badeforhænget (billedet nederst til højre) lod jeg ligge. Faktisk er jeg vild med de farver, der er sat sammen på det, men jeg syntes på en eller anden måde, at det blev lidt for meget cirkus. Der skete måske lidt for meget på det på én gang. Havde håbet på at snuppe et i mere neutralt design hjem, men alle dem i sort-hvid var allerede solgt.

Jeg havde i øvrigt virkelig svært ved at vælge mellem de maaange fine pudebetræk! Boede jeg alene, så købte jeg nogle af dem med en masse pastelfarvet lyserød på. Den går dog ikke helt, når der også bor en med et Y-kromosom i lejligheden. Heldigvis synes han, at det med de få lyserøde trekanter på er okay. Så det valgte jeg. Vi har i forvejen puderne med de grålige trekanter, men betrækket er lidt nusset og slidt, så jeg købte en back-up, når de nu ikke normalt sælges for sig selv. Der ud over har vi en grå og en rød HAY-pude, så det ellers drønfine betræk med de blålige nuancer måtte jeg altså glemme igen. Det ville ikke passe helt så godt ind. Men det var store beslutninger, der blev truffet sådan en tirsdag eftermiddag i et menneskevirvar. Havde dæleme svært ved at lade de ultrafine ting ligge. Synes selv, at jeg begrænsede mig, haha.

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine fund! Ferm Living laver de fineste ting synes jeg :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle gode køb! Ud over at misse hyggen med jer <3 er jeg dog ikke så ked af ikke at have været med, tror jeg bliver slået ihjel hvis jeg prøver at indføre flere puder i hytten :P

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre køb. Er også helt vildt med Ferm Livings ting :)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg er også godt tilfreds med min fangst. Kunne også snildt have købt langt mere ;-)

  Bex - Tricket er, at vi har puder i forvejen. Så nu fornyer jeg dem bare med nyt betræk. Det må man godt, haha.

  SvarSlet