fredag den 25. april 2014

Top tyve fra H&M

Min top tyve lige nu fra H&M's webshop ser sådan her ud. Der er igen gået mere farve og mønster i den, end jeg normalt ville vælge, men det må være forårets ankomst og drømmen om lange lune sommernætter, der placerer den slags tiltrækning i min shoppinglystne hjerne.

Når alt kommer til alt, så er flere af tingene måske lidt for vilde eller vovede til, at jeg ville klikke dem hjem. Mest fordi, jeg ikke aner, hvad jeg skulle sætte det sammen med. Derfor er de dog stadig blandt de tyve ting, som jeg faldt allermest for ved seneste kig på de digitale hylder.

Quiltet jakke 399,- // Crinkled nederdel 249,- // Læderballerinaer 349,- // Taske 199,- // Flæsenederdel 199,- // Natsæt 179,- // Sandaletter 249,- // Boyfriend jeans 349,- // Denimskjorte 199,- // Satinkjole 249,- // Taske i læder og perlebroderi 399,- //    Nederdel 399,- // Draperet t-shirt 179,- // Sandaler 129,- // Blonde t-shirt 199,- // Træningsbukser 199,- // Blondekjole 129,- // Prikkede bukser 399,- // Blondetop 70,-

Måske er de prikkede bukser lidt for meget uden for min stilmæssige comfortzone, men de er edderrådme pæne, og jeg er vild med farvesammensætningen på dem! Skulle jeg kun klikke tre ting hjem, så blev det ballerinaskoene i læder (som faktisk står på min shoppingliste), den mønstrede skjorte og den postkasserøde nederdel, som jeg i øvrigt hev med ind i et prøverum i mandags.

Jeg siger jer, den er flot. Og jeg var helt sindssygt meget i tvivl, om jeg skulle købe den med hjem eller ej. Den sidder virkelig pænt, og så kan jeg godt lide, at den er tyk i stoffet og har lommer i siderne. Men kan man godt rende rundt i sådan en nederdel til hverdag? For jeg ville være så ked af at have en så fin ting hængende i min garderobe, som kun blev luftet og snurret rundt med en gang eller to om året ved særligt fine lejligheder.

2 kommentarer:

  1. Wauw lækker collage! Den røde nederdel og de smækre træningsbukser måtte gerne komme hjem til mig og bo <3

    SvarSlet
  2. Ja klart man kan have den på til hverdag! :) :) Den er super fin

    SvarSlet