søndag den 18. maj 2014

Av for den ASOS

Jeg har lidt indlæg i ærmet til bloggen, men jeg har simpelthen ikke haft tid eller lyst til at bruge så meget tid på blogging på det seneste. Det skyldes primært fire ting: eksamensopgave (adr!), det skønne vejr, spontan sommerhushygge og kæresten. Tre ud af de fire er da temmelig rare :-)

Nå, men inden vi pakkede taskerne og drog i mine forældres sommerhus gik jeg i gang med en collage. Der kørte en kode til ASOS med -20%, men det var vist kun premiumkunder, der kunne udnytte det gode tilbud. Derfor gjorde det mig ikke så meget, at indlægget her ikke nåede ud i bedre tid.

Jeg har tonsvis af fine ting i "Saved items". Totalt overflod af ASOS' creme de la creme. På samme tid virkeligt inspirerende og virkeligt bankkontotømmende farligt at kigge på alle de ting, som man gennem de sidste to måneders tid har set sig smålun på. Nu får I sytten af de fineste.

1. Palmeprintet kjole 178.10,- // 2. Jakke med peplum 495,- // 3. Lædertaske 222.75,- // 4. Højtaljet nederdel 495,- // 5. Draperet kjole 346.50,- // 6. Højtaljede jeans 197.90,- // 7. Prikket skjorte 247.50,- // 8. Sko med lille hæl 346.50,- // 9. Draperet kjole 346.50,- //    10. Blomstret peplumkjole 445.50,- // 11. Lædersandaler 247.50,- // 12. Kimono 197.90,- // 13. Lædertaske 445.50,- // 14. Skater dress 217.80,- // 15. Quiltet jakke 396,- // 16. Leopardprintet kjole 247.50,- // 17. Blomstret blazerjakke 346.40,-
Av for den, hvor er der bare pæne ting i blandt, hvis I spørger mig. Og da jeg jo har trykket "Gem til når jeg en dag bliver stinkende rig" til alle sytten ting, er det virkelig svært at vælge tre yndlings. Lidt ligesom når man skal vælge issmag til sin gammeldaws isvaffel, ik? Jeg vil jo gerne både have valnød, lakrids, frugtsorbet, chokolade, og... Håber I kender det. Men jeg har alligevel skruet bissen på og bestemt mig for tre items (valgte også to kugler is i går: ananassorbet og lakrids). Jeg ville nok ende med at klikke kjolen med palmeprintet, skoene med den lille hæl og den grå lædertaske hjem. Især tasken ville glide helt ubesværet ind i min garderobe og bliv skambrugt. Skoene ligner ikke nogen, jeg har i forvejen, og så er hælen behageligt lav til også at gå som hverdagssko. Kjolen kan jeg slet ikke stå for - der er palmer på, farverne er fine, snittet ser klædeligt ud, og den koster under 180 kroner. Fire skudsikre argumenter.

Den blomstrede kimono, den prikkede skjorte, peplumjakken og den højtaljede nederdel var lige ved at snige sig med i top tre. Men for pokker, jeg er jo vild med hver enkelt ting på collagen. Har I favorit, eller er i lige så dårlige og ubeslutsomme til at vælge mellem de mange fine ting (og iskuglerne ved ishuset)?

God søndag aften til jer. Min står på det allersidste tilretning af eksamensopgave, dobbeltdynen på sofaen, lakridsthe i kruset og bloglæsning.

2 kommentarer:

  1. Åh nej altså, jeg tror simpelthen jeg er nødt til at eje den palmekjole! :-O
    Kjoler og sommerkjoler er noget, jeg mangler i mit klædeskab - og til bare 164 kr. (hvis du ændrer kursen til pund) - så er det da svært at lade være!
    Bare der var nogle der ville købe mine bøger på Pensum og tøj på Trendsales så jeg lidt bedre kunne forsvare det, ahem.. ;)

    SvarSlet
  2. Den palmekjole er nemlig liiige i øjet. Og så har jeg jo "en sommerkjole" på min shoppingliste, så det er rent faktisk noget, jeg mangler. Men jeg vil jo gerne klikke de 16 andre ting med hjem også :-)

    SvarSlet