søndag den 11. maj 2014

Lidt fnuldret telefonuld

Jeg har gravet min iPhone frem fra lommen. Og kender I ikke de der små stykker fnuller, der altid danner sig i ens lommer? Sådan en omgang får i altså i dette indlæg, nemlig billeder fra den sidste tid, som har ligget hengemt i mit fotoarkiv på telefonen, som var det fnuller i hjørnet af en jeanslomme.

En stor del af billederne er fra min sidste tid på Sjælland, hvor jeg boede i fire og en halv måned. Indtil kæresten kom d. 30. april, efter jeg havde haft sidste arbejdsdag, og hentede mig hjem. Vi kylede cykel, tasker, kuffert og et ukendt antal proppede plastikposer ind bag i bilen, smækkede bildøren og lagde tiden som langdistancekærester bag os. Det er virkelig rart at bo hjemme i Odense igen sammen med ham. Men det er virkelig mærkeligt ikke at skulle møde på arbejde og være sammen med mine skønne kolleger længere. Og så savner jeg en lille håndfuld skønne veninder, der alle bor i hovedstaden, som jeg til fulde nød at ses med jævnligt.

Nå, nu til det fnuldrede lommeuld i form af telefonbilleder, som det hele skal handle om. Der er lidt af hvert; en kæmpe koncertoplevelse, hverdagsglimt og alt der i mellem. Læg i øvrigt lige mærke til, at der ikke kun er madbilleder med denne gang, haha. Nogle få har dog sneget sig med.


1. Jeg har ledt efter de helt rigtige sko til brylluppet. Prøvede disse i Deichmann, og de var ret fine. Jeg endte dog med at bestille nogle andre over nettet, som jeg forsøger at vurdere, om jeg kan overleve i (bare et par timer i det mindste). Og så skal jeg havde nogle skiftesko, til når mine fødder råber og skriger af smerte højere end bandet kan synge og "hurra'erne" kan råbes.

2. En af mine yndlingslakker fra Depend kom på. Den havde forputtet sig i en taskelomme, og jeg havde nær glemt alt om den. Så lykken, i småtingsafdelingen, I know, var stor ved gensynet.

3. Sådan en farligt fin og tatoveret underarm kom der ud af et besøg i Brønshøj. En venindes skønne datter udsatte mig for tatoveringer, som jeg nød i et par dag. De gik dog af i vask.

4. Har man set mage?! En ridderborg bygget ud af en flyttekasse. Og endda med en computer, også frembragt af selvsamme kasse, som interiør. Sådan en seksårige piges fantasi og skaberevne fejler altså ikke noget.

5. Iskold og læskende lemonade i sol og stjernegodt selskab. Av mit hjerte, hvor jeg savner de veninder.

6. Mandel-, hvid chokolade- og lakridsis. Den U-L-T-I-M-A-T-I-V-E smagssammensætning, synes jeg. Mums for pokker!

7. Intet mindre end pailletkjole, fletninger i håret og røde læber kunne gøre det, da jeg var til afslutningsfest med hele produktionen. Kom hjem klokken 06 om morgenen og fandt pailletter flere dage efter rundt omkring i lejligheden. Det var en gennemført skøn aften/nat/morgen med de bedste kolleger.

8. Jeg drømmer om at smide de sidste par kilo. Så jeg er trukket i løbeskoene og har besøgt Odenses stisystemer eller fitnesscenteret flittigt på det sidste.

9. Kæresten og jeg nød en aften i selskab med Justin Timberlake. Det var en kæmpe oplevelse. Dels var han vanvittigt god live (både hvad angår sang og dansemoves), dels havde jeg ham jeg elsker ved min side og dels var Parken bare proppet med fest- og sangglade mennesker. Og nogle vildt irriterende teenagetøser, der naturligvis sad lige bag os, men dem glemmer vi for en stund.

10. Så smuk var publikum med lightere og mobiltelefoner i vejret til en vaskeægte ballade leveret af JT. Det så ubeskriveligt fint ud - næsten som tusinde stjerner på en nattehimmel.

11. Man jan jo ikke sige nej, når kæresten allerede HAR købt den med hjem. Så jordbærtærten røg glædeligt ned, akkompagneret af min absolutte favorit lakridsthe. Jeg ænsede ikke regnvejret uden for, og det smagte af sommer, hygge, jordbær, lakrids og kærlighed. Haps.

1 kommentar:

  1. Det er så mærkeligt at du ikke er i byen mere <3

    SvarSlet