mandag den 19. maj 2014

Ugens madplan

Ovenpå en forlænget weekend med rigtig lækker mad, så er vi tilbage til hverdagens trummerum - og det forudsætter naturligvis en bette madplan. Faktisk gad kæresten endda at være med til at udarbejde den i går (okay, jeg overtalte ham. Og der var ikke meget andet at lave i sommerhuset). Så den bærer også præg af, at han har været inde over.

Vi slog et smut forbi Rema1000 i går eftermiddags og fik handlet til det hele. Det blev 440 kroner i alt, inklusiv lidt andet end aftensmadsingredienser. Blandt andet landets dyreste grillkul, tror jeg, 110 kroner! Men kæresten ville ikke gå på kompromis, hvilket i øvrigt er ganske fair, da han er husstandens grillmeister og ved meget mere om den slags end jeg. Desuden skulle vi også have müsli, yoghurt, rengøringsmiddel og lignende. Så det blev en smådyr uge, men vi skal have lækre ting, så det går nok :-)

Søndag: Vi fik fuldkornstortillas. Fyldt med kylling, blandet grønt og hjemmerørt creme fraiche dressing (rørt med krydderier)

Mandag: Kyllingesalat. Kylling, stegt med forskellige krydderier, avokado, salat, tomat, agurk og måske majs. Simpelt, sundt og hurtigt. Jeg skal nemlig nå til Bodypump i en time i aften, så maden skal være nem at tilberede.

Tirsdag: Kartoffelsuppe, hvor der også kommer porrer og lidt limesaft i. Vi skal have grovboller og lidt creme fraiche til. Det skal også være nemt denne dag, da vi skal i teateret og nå at spise inden.

Onsdag: Hotdogs i hjemmebagte grovbrød. Det bliver med hjemmelavede ristede løg og syltede rødløg (foruden pølse, ketchup og alt det andet standardhalløj).

Torsdag: Vi griller ribsteaks. Og så skal vi have en salat med friske grønne asparges, mozzarella, avokado og tomat til.

Fredag: Jeg er nok alene hjemme. Spiser enten rester (tænker SÅ meget hotdog) eller køber noget sushi.

Skal I have noget lækkert i denne uge? Det bliver i hvert fald lækkert og grillindbydende vejr.

1 kommentar: